Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párom Pestre akar menni, én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom Pestre akar menni, én meg egyetemre nappalira. Van ennek a kapcsolatnak jövője?

Figyelt kérdés
szept. 10. 07:52
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
És te hova mesz egyetemre? Ezt nem írtad.
szept. 10. 08:01
 2/23 A kérdező kommentje:

Szeged. Csongrád megyében lakunk, csak fél óra busszal. Albira nincs pénzem.

A párom meg "megőrül", mert Szegeden nincs semmi (minden barátja Pesten él, Szegeden nincs munka és szegény).

szept. 10. 08:04
 3/23 anonim ***** válasza:
100%

Szegeden tenyleg nincs semmi, pl munkahely sem igazan.

En megertem, ha valaki ide akar koltozni (en pesti vagyok), ugyhogy hacsak te nem akarsz vele tartani, akkor ja, ebbol szakitas lesz.

szept. 10. 08:06
 4/23 A kérdező kommentje:
Akarok, de nem tudok.
szept. 10. 08:07
 5/23 A kérdező kommentje:
Max mesteren, de az 3 év. Ő meg nem akar 3 évet várni.
szept. 10. 08:08
 6/23 anonim ***** válasza:
83%
Egy biztos, soha nem szabad kapcsolatért a jövőnket feladni. Nagy hiba lenne egy pasi miatt nem elvégezni a választott egyetemet.
szept. 10. 08:20
 7/23 anonim ***** válasza:
47%

közel 4 éve tartunk fent barátnőmmel egy Pécs-Budapest (agglomeráció) közötti kapcsolatot úgy, hogy hétvégente látjuk egymást. Három év után már nagyon viszketett a dolog és összeköltöztünk, de pont bonyolultan jött ki a meló egyetem és minden miatt, szét kellett költözni. most újra összefogunk.

Lényeg a lényeg, hogy 200-300 km távolság még nem tarthatatlan. Mondjuk mi szerettük is egymást és áldoztunk kva sokat önzetlenül. Alapból úgy kezdtük, hogy külön városban vagyunk és hogy csak hétvégén tudunk találkozni, de azt tartottuk is. Főleg azért, mert akartuk, és úgy működött.

Viszont mikor 3,5 év körül nagyobb távolság volt, mert Berlinben laktam és dolgoztam és ő Budapesten, akkor a 900 km távolság 4 hónapon keresztül az durván betett. azt már nem tudtuk tartani, mert nem lehet egy hétvégére elugrani a másikhoz.

szept. 10. 08:27
 8/23 anonim ***** válasza:
En atjelentkeznek egy pesti egyetemre, vagy fel evvel kesobb keresztfelevben jelentkeznek at. A pesti egyetemek amugy is jobban, bar ugye a kello pontszam is magasabb.
szept. 10. 08:28
 9/23 anonim ***** válasza:
Pesti egyetem nem jöhet szóba nálad?
szept. 10. 08:33
 10/23 A kérdező kommentje:
Nem.
szept. 10. 08:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!