Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akar a párom kielégíteni?
Fél éve vagyunk együtt, ő volt nekem az első, de a szex nem olyan, amilyennek kellene lennie. Jó érzés meg minden, de nem tudok elmenni csikló orgazmussal, mert nem fér oda a kezem. Most kezdtem ezt felhozni a páromnak, hogy enélkül nem érzem magamat teljesen kielégültnek, esetleg vibrátort (mini durex) rakhatok e oda valahogy, de az eredmény az lett, hogy összevesztünk rendesen. Ja és amikor kértem, hogy esetleg ő csinálja valahogy nekem szex közben, akkor azt mondta h neki nem ez a dolga, hanem csak a "dugás" 20-25 perc szex után már úgy érzem, hogy mindjárt szétszakadok, a méhszájam is nagyon fáj már, van, hogy úgy elkezd szurkálni a petefészkem, hogy sírni tudnék. Ilyenkor szoktam kérni, hogy pihenjünk kicsit. Most a veszekedés alkalmával felhozta, hogy emiatt ő sincs kielégülve és kérdezi, hogy miért nem hagyom magamat 1 órán át keféltetni...
Számomra ez rettenetesen primitív, úgy érzem, mintha csak egy eszköz lennék számára, pedig szerelmesek vagyunk. Azt tudni kell, hogy távkapcsolatban élünk, havonta egyenlőre csak 1-2x van szex emiatt, de nem hiszem el, hogy emiatt így kéne viselkedni a másikkal...Rettentően bánt ez, rengeteget sírok emiatt, és tanácstalan is vagyok.
20/l
De más pasi is a hüvelyét d.gja a nőknek. Alap tény hogy a nők hüvelyileg élvezni se tudnak. Ha mégis azt soha nem úgy ahogy a pasik csinálják.
Tokmindegy melyikkel szexel.
"Alap tény hogy a nők hüvelyileg élvezni se tudnak."
Ezt a marhaságot honnan vetted? De, el tudunk, képzeld. Csak vannak bénák, akik még dugni se tudnak normálisan, pedig nem egy agysebészet.
Kérdező, én is csak azt tudom mondani, már rég otthagytam volna a fenébe. Nem tudom hogy vagy képes szeretni egy ilyen tahót.
"pedig szerelmesek vagyunk"
Ha ő is szerelmes lenne beléd, akkor nem viselkedne ennyire érzéketlen és önző módon.
Vagy meg "gyárilag" érzelmi fogyatékos, akkor csak szenvedni fogsz mellette, és érzelmileg sérülni.
Mindig olyan szomorú nekem ilyeneket olvasni, és hogy valakinek ennyire ne legyen egészséges önértékelése, tartása és önbecsülése, hogy ilyen bánásmódot elvisel egy párkapcsolatban. Mindig azon gondolkozom, hogy az ilyen nőknek vajon milyen családi háttere, gyerekkora, múltja van - milyen párkapcsolati mintákat látott, hogy nem akar, vagy nem tud kilépni egy olyan kapcsolatból, amiben nem szeretik, nem tisztelik, és a szexualitásban sem kölcsönös az örömszerzés, odafigyelés egymás igényeire, vágyaira.
"Számomra ez rettenetesen primitív, úgy érzem, mintha csak egy eszköz lennék számára"
Nem csodálom, ha ezt érzed. Ha én lennék ilyen helyzetben, úgy élném meg, hogy a testemmel maszturbál a férfi, nem pedig szeretkezünk.
Mondjuk én ebből nagyon hamar kiléptem volna, kb. az első pár alkalom után, amikor megmutatta volna, hogy számára az én orgazmusom nem számít, csak a sajátja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!