Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tud kielégíteni a párom vagy nem is akar?
Figyelt kérdés
Nem elégít ki a párom. De szerintem nem is akar. Ha akarná akkor odafigyelne hogy nem csak berakja hanem simogatna izgatna előtte. A csókolózás nem mindíg elég meg az hogy szól vedd le a bugyidat.Ha ki akarna elégíteni akkor nem csak le kellene szopni naponta többször.
Erősítsetek meg benne hogy jól gondolom.
Szóltam már neki hogy nekem nem jó és kielégítő ez. Akkor meg rosszul esett neki és nem volt semmi szex .
2021. dec. 27. 06:52
3/9 anonim válasza:
Azt mondd neki hogy mit szeretnél mit csináljon ne csak annyit hogy nem jó.
Ha továbbra se változik akkor dobd ki
4/9 anonim válasza:
Berakja, de szopja is? Dontsd mar el most fiu vagy lany vagy
5/9 anonim válasza:
4 látom a szövegértés nem az erősséged még. Igyál egy kávét.
6/9 anonim válasza:
5: ha lany, akkor ugy kene irni le kellene szopnom, nem le kellene szopni
7/9 anonim válasza:
Az ilyet már kirugdostam volna nem hogy még szopkodjam.
8/9 anonim válasza:
Tudod ki szopná le, ha az én élvezetemmel nem foglalkozik és még ő van besértődve.
Miért csinálod?
Ne függj már ennyire egy ilyen önző pötstől!
Legyen már benned egy kis tartás!
9/9 A kérdező kommentje:
Egyre inkább azon vagyok hogy elhagyom. Inkább vagyok egyedül és továbbra is masztizok mint mellette mint csak arra hogy ne neki keljen kiverni a saját farkát ennyire vagyok jó neki ezekszerint.
2021. dec. 27. 09:38
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!