Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem akar a párom kielégí...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akar a párom kielégíteni?

Figyelt kérdés

Fél éve vagyunk együtt, ő volt nekem az első, de a szex nem olyan, amilyennek kellene lennie. Jó érzés meg minden, de nem tudok elmenni csikló orgazmussal, mert nem fér oda a kezem. Most kezdtem ezt felhozni a páromnak, hogy enélkül nem érzem magamat teljesen kielégültnek, esetleg vibrátort (mini durex) rakhatok e oda valahogy, de az eredmény az lett, hogy összevesztünk rendesen. Ja és amikor kértem, hogy esetleg ő csinálja valahogy nekem szex közben, akkor azt mondta h neki nem ez a dolga, hanem csak a "dugás" 20-25 perc szex után már úgy érzem, hogy mindjárt szétszakadok, a méhszájam is nagyon fáj már, van, hogy úgy elkezd szurkálni a petefészkem, hogy sírni tudnék. Ilyenkor szoktam kérni, hogy pihenjünk kicsit. Most a veszekedés alkalmával felhozta, hogy emiatt ő sincs kielégülve és kérdezi, hogy miért nem hagyom magamat 1 órán át keféltetni...

Számomra ez rettenetesen primitív, úgy érzem, mintha csak egy eszköz lennék számára, pedig szerelmesek vagyunk. Azt tudni kell, hogy távkapcsolatban élünk, havonta egyenlőre csak 1-2x van szex emiatt, de nem hiszem el, hogy emiatt így kéne viselkedni a másikkal...Rettentően bánt ez, rengeteget sírok emiatt, és tanácstalan is vagyok.

20/l

2024. jún. 7. 22:29
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Hogy lenne már szerelmes? Értem, hogy első srác, de komolyan, hol találtok ilyen hulladék embereket? Dobd ki, mert egy paraszt,aki se nem tisztel, se nem szeret.
2024. jún. 8. 06:21
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Olyan kis fiatal vagy még. Nincs értelme egy ilyen kapcsolatnak ahol nem figyel rád és az igényeidre. A szeretkezés két emberről szól és az a férfi aki szereti a párját az azt keresi, hogy hogyan tegyen a kedvére és minnél jobban kielégítése a nőt hiszen ettől neki is jobb.

Ez a fiú nem szeret téged, hagyd, hogy menjen amerre lát és adj esélyt magadnak, hogy találj egy normális srácot aki tényleg szeret.

2024. jún. 8. 07:43
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Azért nem akar kielégíteni, mert egy ordas nagy bunkó, nulla szexuális kultúrával. Nem szeret, ne is ámítsd magadat ezzel. TEdd ki sezt a fa.szfejet, és keress normálisat. Hidd el, nem ez a normális hozzáállás, amit a töketlen embered tanúsít...
2024. jún. 8. 08:10
 14/19 anonim ***** válasza:
8%
Ha a kezed nem fér a pinádhoz, akkor a pasid hogy fér oda? 🤔
2024. jún. 8. 08:17
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Hagyd el ezt a gerinctelen férget. Undorító milyen férfiak vannak :D

Én is találkoztam párral ezért is volt meglepő amikor találkoztam végül a vőlegényemmel! Neki az is fontos hogy én kielégüljek illetve mindig oda figyel arra ha fáj megálljon. Nem a farka vezéreli és ennél szebb érzés nincs is!

Keress valaki olyat aki szerelemből akar veled lefeküdni. Ez a pali nem az!!

2024. jún. 8. 08:55
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem szerelmes beléd, nem szeret se nem tisztel. Szakíts vele.
2024. jún. 8. 09:50
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy szerelmes, be legyél már hülye. Aki szeret, annak fontos a te örömöd, élvezeted is. Basszus, még az a srác, akivel csak összejártunk dugni, is odafigyelt arra, hogy nekem is jó élmény legyen, figyelmes volt, kényeztetett a kezével és a szájával is, pedig semmi érzelmi kapocs nem volt. Neked meg a pasid nem képes arra, hogy számításba vegye a te igényeidet? Meg neki áll feljebb, ha neked fájdalmat okoz? Taposd meg a heréit és rakd ki a csába.
2024. jún. 8. 18:28
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem férfi,hanem egy kis takony. Nem érdekli hogy faj Neked? Uuuffff a jo szex nem faj soha. Durva egy köcsög a szövege nagyon szar. Az nem jó ha a petefészkeid így szurkálnak. A szexnek 1000 módja van, soha nem fájhat így ahogy leirod. Ez a seggfej használ téged és még azt akarja elhitetni veled hogy Te vagy a hibas. Dobd ki
2024. jún. 9. 23:05
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom lessz még több párod életedben, nem ez mellett az önző tahó mellett akarsz megöregedni. Majd ha lessz egy olyan párod, aki a partner kielégülésére is figyel, szavaidból kivévete könnyen el tudnél élvezni csikló orgazmussal, majd akkor jössz rá, hogy egy ilyen férfit mint akivel most vagy az első ilyen szex után úgy kell kibaszni mint macsát szarni.

Majd ha olyan párod lesz aki tudja az igényeidet, és oda is figyel rád, úgy kinyal, hogy egy szex alatt 3-4 csikló orgazmusod lessz, majd akkor utána rájössz hogy mi is az igazán jó szex a számodra, és utána többet nem fog palira venni téged egy ilyen önző szar. Férfiként írom ezt a tanácsot.

szept. 20. 00:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!