Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az fura vagy szomorú inkább...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az fura vagy szomorú inkább hogy 27 éves létemre sose gondoltam arra,hogy én mit tudnék nyújtani a lánynak akár kapcsolat vagy szex terén? F27

Figyelt kérdés
Múlt hétvégéig életemben nem gondoltam még a kérdésben leirt dologra. Próbálkozni próbálkoztam korábban és milyen meglepő egyszer sem sikerült egy lány se de még csak csók meg hasonlóba se volt részem. Ez a mit tudnék nyújtani egy lánynak gondolat eléggé a fejembe fura magát. Úgy érzem igazából semmit. Nagyon terveim, céljaim nincsenek,családot nem akarok stb. Ha pedig a másikat nézzük akkor szex témában sem tudok semmit se nyújtani mert szűz is vagyok plusz a szexhez még a legkisebb szikra sincseg bennem. Konkrétan úgyis mondhatnám hogy nem érzek késztetést a szexhez.

júl. 16. 19:54
 1/7 anonim ***** válasza:
68%
Gáz vagy.
júl. 16. 20:01
 2/7 anonim ***** válasza:
43%
incel vagy
júl. 16. 21:09
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha ismerkedsz barátkozol és feladod az önbizalomhiányodat jó lesz. Sok féle ember van, van aki hozzád illik. Ott cseszik el az incelek hogy van bizonyos hitük életfelfogásuk, ahelyett hogy élnének. Ne abban higyj hogy nem kellesz senkinek mert akkor olyan is lesz a kisugárzásod döntéseid életmódod. Amikben hiszel az meghatározza korlátozza a lehetőségeidet. Mennyi ember többre vihette volna de mivel másban hitt ezért nem vett észre sok lehetőséget.
júl. 16. 21:28
 4/7 anonim ***** válasza:
76%

Mondjuk, nem hiszem, hogy ilyen korban a nok elnezik a szexualis tapasztalatlansagot. Marmint a jobban kinezo nok.

40F incel

júl. 17. 05:20
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem értem mi a nagy tapasztalat abban ha volt 3 csak az orál stb muszáj dolgok vagy olyan barátnője aki szétcsalta megfertőzte, aztán az újra is azt akarja erőltetni, vagy megfertőzi. Akkor már jobb ha csak szimplán egészséges de nincsenek gázos előzmények.
júl. 17. 08:19
 6/7 anonim ***** válasza:

Na ragadnak rád a nők? :D

Ne add fel az emberek többsége nem normális de annyi eszük sincs hogy magukon észre vegyék. Nem vagy akkora hátrányban. Sok nő mondta tízből egy pasi jó szerető, hiába a tapasztalat, hiába volt pár nőjük, a többség sz.ar az ágyban.

Jellemre sem komolyak, becsület lelki ismeret ész bölcsesség... A többség alacsony szinten van. Vagy egy két dologban nagyon jó pl okos, de lehet hogy ronda vagy nem eléggé szeret stb.

A többi nyomorult semmivel sem jobb nálad szerintem. Van aki pár dologban jobb másban meg rosszabb.

Egyik incelnek is nem tudtuk elmagxarázni hogy nincs normális jelleme, nem korrekt a kérdése és válasza, nincs becsülete hogy beismerje még így névtelen fórumon sem ismeri be ha hibázott vagy nem korrekt volt. Képmutató, adja a jó embert..

Fel kene fogni, sz@r jellemmel hogy akar valaki normális párt?

Inkább egyedül mint egy nyomorulttal, akkor is ha bármilyen szép vagy gazdag.

júl. 20. 15:20
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem hibáztatlak érte :)
júl. 25. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!