Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Belefér ha a férjem gyakran...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belefér ha a férjem gyakran kapcsolatot romboló kijelentéseket tesz, majd közli, h nem gondolta komolyan?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Férjemmel babát szeretnénk. A minap összevesztünk és volt egy nagyon durva megjegyzése, ami így szólt: "remélem nem estél teherbe, mi lenne itt szegény gyerekkel, ahol folyton veszekszenek?" Annyit tudni kell (meg még rengeteg mást is tudni kéne), hogy a kapcsolatunk sosem volt mentes a vitáktól, a férjem nagyon hirtelen haragú és dühében elképesztő dolgokat tud mondani, amit rendre megbán később. (hadd jegyezzem meg, hogy bár ez a poszt csak a negatív oldalról szól, egyébként nagyon jó ember és a hétköznapjaink a vitákat leszámítva kiegyensúlyozottak). A probléma az, h mikor egy vita elharapózik, akkor mintha egy másik emberrel állnék szemben. Ilyenkor, hiába tudja, hogy mennyire letaglóz vele, nem tudja türtőztetni magát, és a dolog rendszeres, pár hónap múlva egy veszekedés során újra mond valamit hasonlót, ami a kapcsolatunk alapjait rengeti meg. Neki általában két óra múlva semmi baja nincs, és úgy folytat mindent tovább, mintha semmi nem történt volna, én meg napokig (sőt néha tovább) depis vagyok. Erre is csak annyit mondott (mint általában), hogy haragjában mondta, sajnálja, nem kellett volna és természetesen nem gondolja komolyan, mindezt elég flegmán. Én viszont néha már nem tudom mit gondoljak...hogy képes valaki akár haragjában is ilyeneket mondani? Van valakinek hasonlóan működő társa?

2019. júl. 23. 16:40
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez elég nagy önzés a részéről, mert ő kiadja a mérgét, te pedig belülről gyötröd magad a kijelentései miatt. Egyébként minden ilyen letaglózó mondat egy koporsószög a kapcsolaton. Egyszer csak egy utolsó "bájos" mondatnál eleged lesz és a másik csodálkozik, hogy miért hagyták ott a fenébe és miért pont akkor.

Próbálja kezelni valahogy az indulatait, pszichológus, vagy tanfolyam is létezik erre.

2019. júl. 23. 16:45
 2/15 A kérdező kommentje:
Egyszer említettem neki pszichodokit, hát fel volt háborodva.. :( az egója nem engedni eljutni ilyen helyekre sajnos.
2019. júl. 23. 16:48
 3/15 anonim ***** válasza:
90%

Hozzá mentél, vele vagy, gyereket terveztek: egyértelműen belefér.

Nálad.

2019. júl. 23. 16:50
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Akárhányszor megtörtént ez, az mind jel volt, hogy ott kell hagynod. Te rájöttél, hogy ő ilyen, ő nem fog változni. Innen a te hibád, ha maradsz. Vagy okosan elhagyod most, vagy évek, évtizedek múlva nézel vissza az életedre, hogy ennyi jel volt arra, hogy szakítani kell, és mégis maradtál.
2019. júl. 23. 16:51
 5/15 A kérdező kommentje:
Ez valamilyen szinten jogos :) ...bár nem jelenti azt, hogy ne zavarnának az ilyen kitörései, ezek mindig is zavartak. Csak néha elgondolkozok, hogy ez mennyire "normális" még, másoknál mennyire fordul elő, ill. ha igen, akkor hogy kezelik?
2019. júl. 23. 16:52
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Ezt nem lehet jól kezelni, nehogy már magadra vedd! Ki a fene szereti, ha folyton leteremtik és a földbe döngölik, mint egy magatehetetlen gyereket? Persze, hogy eszköztelen vagy, mert nem neked kell változni, hanem a férjedben magába szállni.
2019. júl. 23. 16:57
 7/15 A kérdező kommentje:
Nem sok pasiról hallottam,aki hajlandó lett volna változni, nem azért mert bunkó, csak egyszerűen férfi.. ennek ellenére én is megpróbáltam hatni rá, elmondani neki h ez nekem mennyire fáj, amikor ilyesmit mond, de hatástalan. Megígéri h többet így nem, aztán jön vmi, amiről eldurran az agya és ugyanott vagyunk. Vagyis ő ilyen..
2019. júl. 23. 17:06
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
És ha normális lenne, kit érdekelne? Akkor az arctalan többség kedvéért tűrsz?
2019. júl. 23. 17:16
 9/15 A kérdező kommentje:
Nem tudok erre egyelőre válaszolni... Most véleményeket várok..
2019. júl. 23. 17:19
 10/15 anonim ***** válasza:
Nekem nem fér bele. Egyetlen alkalommal nézem el, a másodiknál befejeztem. Volt már erre példa, azóta se bánom a döntést.
2019. júl. 23. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!