Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A horgászat lehet kapcsolat romboló?
Mert én úgy érzem,hogy igen.A páromat le se lehet vakarni a horgászat gondolatáról se.Kiskora óta űzi,már verseny szinten is.
A haverjaival több napos versenyekre jár.(Ez leginkább nyáron van).
De most ahogy ki tavaszodott elvonási tünetei vannak.Ugyan is a tél miatt nem járt sűrűn.
Veszi a méreg drága holmikat és örül a feje neki,hogy már ilyenje is van.
Természetesen a főcsatorna nálunk az a Fishingen Hunting meg az ehez hasonló tv csatornák.
Én kitartónak érzem magam.Csak ez nekem már sok,hogy nem elég,hogy a munkán kívül az ideje részét a vízparton tölti ,még itthon is ez a főtéma.
Mintha engem annyira is érdekelne a halai.
Ja igen,220L-es akvárium van itthon.
Hamarabb add nekik enni,mint saját magának.
Elhagyni nem szeretném mert szeretem őt és jól meg vagyunk HA nem jön szóba a hal!
Már beszéltem erről vele,de csak annyit mondott,hogy ő nem fog lemondani a horgászatról.
Kezelni magam részről meg már nem tudom.Az asztal és a kocsi is állandóan tele van mindenféle botokkal,vödrökkel..
Elismerem,hogy nekem is vannak rigolyáim de nem ennyire!
Ti,hogy kezelnétek ezt!Teljesen tanácstalanná váltam....
Együtt élünk egy éve már!
Én 22/N és ő is 22.
Elég volt az első pár mondat, és innentől kezdve nem is értem a gondodat.
Amikor összejöttél a pároddal nem zsákbamacskát vettél. Pontosan tudtad hogy horgászik, méghozzá szenvedélyesen. Ha összejöttél vele akkor fogadd el a szenvedélyét.. Ne akard hogy megváltozzon vagy a kedvedért abbahagyja.. Ő ilyen, és tudtad..
Az elsőnek igaza van.
Annyit tennék hozzá, hogy a horgászfelszerelés tárolásával kapcsolatban juthatnátok megállapodásra, nevezzetek ki annak külön egy sarkot és tárolja csak ott. A tévével kapcsolatosan pedig menjen fele-fele arányban, amit te szeretnél, valamint amit ő.
Az én párom is imádja a horgászatot, és akváriumunk is van. Szerencsére nem ennyi megszállott.
Igaz, hogy nem árult zsákbamacskát, de szerintem azért kompromisszum létezik.
Persze, menjen csak horgászni a barátokkal, ha jól esik, meg nézze a horgászcsatornát, de ne menjen annak a rovására, hogy veled meg alig van kettesben.
A halakat meg egyébként nyilván etetni kell, fix időpontban kéne. Nekünk is ez az első ha felkelünk.
A tv-t meg beszéld meg vele. Nyilván te is szeretnél néha kedvedre való csatornát nézni, nem sajátíthatja ki.
Igaza van az elsőnek.Én azt is hozzáteném, hogy jó ha az embernek van hobbija, ki kell kapcsolódni néha, keress te is.
A horgászat meg jó dolog.Mennyivel lenne jobb ha a foci meg a kocsmai sörözés kapcsolná ki ugyanilyen szinten?vagy egész nap a számítógépen játszana?
Én sportolok kicsi korom óta, férjem mégsem idegesíti, hogy csak a thai box meg a ketrecharc, testépítés a kedvenc témám, már a 6 éves fiam is leigazolt kick-boxos volt 4 évesen.Ha zavarja szól, néha engem is zavarnak az ő hobbijai, ilyenkor én is szólok, h kicsit elég a témából.Akkor van baj, ha a hobbi teljesen a család rovására megy.De hogy imádja és kikapcsolja az kell.Jobb mint akinek semmi hobbija és csak a munka, család meg a stressz van neki...ráadásul a horgászat....szerintem teljesen jó sport.
Nem értem, szerintem jópofa hobby a horgászat, és hogy hal rajongó a férjed. Próbáld benne meglátni a szépséget ahelyett, hogy erre próbálod fogni, hogy már nem úgy viszonyulsz hozzá mint eleinte.
Tehát nem az a kérdés, hogy hallal e vagy hal nélkül :D Hanem, hogy ténylegesen szeretnél e mellette maradni vagy sem. Bár, lehet ez csak átmeneti hullámvölgy, és idővel majd elmúlik ez a hal ellenszenv. Csak ne vedd túl komolyan, mert belelovallod magad a hülyeségbe.
Az oké, hogy van egy komoly hobbija. De ha a másik felet ez nem (annyira) érdekli, akkor legyen képes kevesebbet beszélni róla.
Nekem is van hobbim, az órák. Szerelgetem, gyűjtöm a különböző modelleket, mondjuk teljesen amatőr szinten. Ha kérdezi a barátnőm, akkor szívesen beszélek róla, de nem megyek bele részletekbe. Minek mondjak olyanokat, hogy horgony gátszerkezet, meg billegő meg hajszálrugó, ha azt sem tudja a másik, hogy miről beszélek? Oké, azzal eldicsekszem, hogy jaj de jó, aikerült pontosra beszabályoznom a faliórámat. De ennyi:D
Kérd meg a párodat, hogy veled ne csak a halakról tudjon beszélgetni. Arra ott vannak a versenyzőtársai, velük dumálhat eleget erről.
A felszereléseinek meg tényleg nevezzetek ki egy helyet, ahol tárolja őket. Neki is jobb lenne, ha minden adott helyen van és nem a csomagtartó aljából kell előkaparni a mittudoménmilyen orsót.
Ha nem hallgat erre, akkor te kérdés nélkül kezdj el beszélni a saját dolgaidról, hátha mutat majd némi érdeklődést.
Viszont sokat ne várj ettől a dologtól. 22 éve ilyen, szinte lehetetlen, hogy alapvetően meg fog változni. Ráadásul ez ördögi kör, mert minél többet szidod a hobbiját, ő egyre inkább abba fog menekülni.
Te pedig előbb-utóbb BIZTOSAN besokallsz attól, hogy csak második leszel mindig.
30éves fiatalember keresi párját,olyan hölgy személyében,akinek van horgászcsónakja!
(A csónakról kérek fényképet)
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!