Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A horgászat lehet kapcsolat romboló?
Mert én úgy érzem,hogy igen.A páromat le se lehet vakarni a horgászat gondolatáról se.Kiskora óta űzi,már verseny szinten is.
A haverjaival több napos versenyekre jár.(Ez leginkább nyáron van).
De most ahogy ki tavaszodott elvonási tünetei vannak.Ugyan is a tél miatt nem járt sűrűn.
Veszi a méreg drága holmikat és örül a feje neki,hogy már ilyenje is van.
Természetesen a főcsatorna nálunk az a Fishingen Hunting meg az ehez hasonló tv csatornák.
Én kitartónak érzem magam.Csak ez nekem már sok,hogy nem elég,hogy a munkán kívül az ideje részét a vízparton tölti ,még itthon is ez a főtéma.
Mintha engem annyira is érdekelne a halai.
Ja igen,220L-es akvárium van itthon.
Hamarabb add nekik enni,mint saját magának.
Elhagyni nem szeretném mert szeretem őt és jól meg vagyunk HA nem jön szóba a hal!
Már beszéltem erről vele,de csak annyit mondott,hogy ő nem fog lemondani a horgászatról.
Kezelni magam részről meg már nem tudom.Az asztal és a kocsi is állandóan tele van mindenféle botokkal,vödrökkel..
Elismerem,hogy nekem is vannak rigolyáim de nem ennyire!
Ti,hogy kezelnétek ezt!Teljesen tanácstalanná váltam....
Együtt élünk egy éve már!
Én 22/N és ő is 22.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!