Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A horgászat lehet kapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A horgászat lehet kapcsolat romboló?

Figyelt kérdés

Mert én úgy érzem,hogy igen.A páromat le se lehet vakarni a horgászat gondolatáról se.Kiskora óta űzi,már verseny szinten is.

A haverjaival több napos versenyekre jár.(Ez leginkább nyáron van).

De most ahogy ki tavaszodott elvonási tünetei vannak.Ugyan is a tél miatt nem járt sűrűn.

Veszi a méreg drága holmikat és örül a feje neki,hogy már ilyenje is van.

Természetesen a főcsatorna nálunk az a Fishingen Hunting meg az ehez hasonló tv csatornák.

Én kitartónak érzem magam.Csak ez nekem már sok,hogy nem elég,hogy a munkán kívül az ideje részét a vízparton tölti ,még itthon is ez a főtéma.

Mintha engem annyira is érdekelne a halai.

Ja igen,220L-es akvárium van itthon.

Hamarabb add nekik enni,mint saját magának.

Elhagyni nem szeretném mert szeretem őt és jól meg vagyunk HA nem jön szóba a hal!

Már beszéltem erről vele,de csak annyit mondott,hogy ő nem fog lemondani a horgászatról.

Kezelni magam részről meg már nem tudom.Az asztal és a kocsi is állandóan tele van mindenféle botokkal,vödrökkel..

Elismerem,hogy nekem is vannak rigolyáim de nem ennyire!

Ti,hogy kezelnétek ezt!Teljesen tanácstalanná váltam....

Együtt élünk egy éve már!

Én 22/N és ő is 22.

2013. ápr. 7. 12:52
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Nem leszoktatni kell hanem átszoktatni.
2013. ápr. 10. 19:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!