Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen esetben rendben van a szexmegvonás mint "büntetés"?
Nyilván megpróbálhatod és még akár működhet is.
Például szex közben ráülsz az arcára és kinyalatod magad. Én nem tudom elképzelni hogy van olyan férfi aki ettől nem indul be, dehát sokfajta ember van. De azért szakítás előtt/helyett bepróbálhatod...
Lehet 69-ezni is. Mikor nyal, aközben kényezteted csak.
Szerintme ki lehet próbálni dolgokat, nem mindig a legkönnyebb utat (szakítás) kell választani.
Persze ha a barátod végérvényesen prűd, akkor nincs mit segíteni, hosszútávon szakítás vagy szexuálterepauta.
8, gondolom akkor beledugnia se kell... ilyen szar érvet, hogy vannak nemibetegségek...
Ami a kérdezőt illeti, a szexben semmire nem szabad(na) a másikat kényszeríteni. Ha valamiért nem jó a szex és a "valami" nem orvosolható, akkor el kell engedni. Te szeretnéd, hogy kénytelen kelletlen nyaljon ki, mint ahogy más mosogat? Ebből idővel akkor is szakítás lesz, ha ki tudod kényszeríteni amit akarsz.
"Például szex közben ráülsz az arcára és kinyalatod magad. "
Elmebeteg.
Kíváncsi vagyok, mit szólna a nép, ha valaki azt tanácsolná egy olyan férfinak, akinek nem akar szopni a barátnője, hogy gyakorlatilag nyomja bele a szájába, és szopassa le.
Tudod hogy hívják az ilyesmit? ERŐSZAKNAK.
Semmi különbség nincs abban, hogy milyen neműek a felek. Egyszerűen nem nyomod a nemi szerved a másik ember képébe, ha ő világosan megmondta, hogy nem akarja, és még azt se mondom, hogy "ha szereted", akkor nem teszed, mert még akkor se, ha nem.
Egyszerűen nem teszed, ha emberi lénynek akarod nevezni magad.
"Én nem tudom elképzelni hogy van olyan férfi aki ettől nem indul be"
Mert a világ a te szexualitásod, véleményed és ízlésed alapján működik, tudjuk.
"Persze ha a barátod végérvényesen prűd, akkor nincs mit segíteni, hosszútávon szakítás vagy szexuálterepauta."
Na, majd ezt is beírom nőknek, akik simán csak nem akarnak szopni, és megnézem milyen fogadtatásnak örvendhetek. :)
Terapeutára van szüksége annak, aki nem akar orális szexet, ma is tanultam valamit.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!