Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen esetben rendben van a szexmegvonás mint "büntetés"?
"vagy minimum egy prosztata masszazs..."
Ezt most fenyegetőnek kéne, hogy hasson? :'D
Hogy jön ide a szopás és az anál?
A kérdező feltett egy kérdést, nem tudjuk, ők hogy vannak ezzel, minek kell globális kérdést faragni egyetlen kérdésből?
Kérdező, te meg kezdesz kicsit idegesíteni. Nem ez az első kérdésed a témában. Kétségbe vagy esve, már nem tudsz mit csinálni, a pasidat meg nem érdekli, hogy kielégülsz-e. Normális embert érdekli a párja boldogulása. Az, hogy nem kívánja a nemi szerved, lelombozó, én nem akarnám, hogy undorodjanak tőlem, DE ez fordítva is igaz. Ugyanez a helyzet, ha egy nő nem akar szopni.
De! Mindenkinek vannak dolgok, amik beleférnek és vannak, amik nem. NEM erőltetheted rá az akaratod, ha ezt ő nem akarja! Hiába lesz szexmegvonás, azt akarod, hogy fanyalogva, orrát befogva esetleg nekiálljon nyalni?? Milyen felfogás ez? De lehet nem is állna neki, hanem azt mondaná viszlát és kész. Vagy szó nélkül félrelép.
Fogd már fel, hogy nem passzoltok szexuálisan! Ne írj ki még 20 kérdést a témában, hanem lépj!
Nem értem mit bénázol komolyan. Szakíts. Nem illetek össze a szexben. Ez pedig legyen tanulópénz, hogy legközelebb olyan pasival gyere össze akivel passzoltok.
Gondolkodj már kicsit az agyaddal. Ha valamit te nem akarsz a szexben és a párod eröltetné, vagy ultimátumot adna neked, hogy ha nem csinálod nincs szex te lennél a legjobban felháborodva a világon.
Ha száz kérdést írsz ki akkor sem leszel előbbre. Olyan pasit keress akivel egyeztek.
Büntetés?
Ki vagy te? Bíró vagy börtönőr vagy micsoda?
Ja, a szerető kedvese akartál lenni? Ez most egyáltalán nem látszik.
Kár folytatni.
" Anélkül kb csak a férfinak élvezet maga az aktus. "
Férfi vagyok, és nekem nem élvezetes az aktus, ha nincsen előjáték, és csak ki-be tologatás megy, és nem vagyunk mindketten szinte megszállottak, hogy minél nagyobb/több orgazmusa legyen a másiknak.
Dögunalmas és lélektelen az egész.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!