Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Titeket zavar ha a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket zavar ha a párotok más nők képét lájkolgatja?

Figyelt kérdés

Nyilván férfiakat is zavarhat fordított esetben...

A facebook nem, mert ott ismerős kidobta lájkolta ok de az insta szivecskézés az kikészít nagyon.

Engem nagyon zavar friss kapcsolat ismerkedés még, nem akarok hisztizni féltékenykedni de van hogy az én képemet le se...magasról más nőket meg szivecskéz instán, nagyon zavar pedig elmúlt mindkettőnk 30. Nyilván az ismert személyiség nem zavar, hanem ha hétköznapi nőket, nem is tudom némelyiket honnan ismeri. Lehet gyerekes vagyok de nagyon féltékeny.

jan. 26. 21:26
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
84%
Zavarna, de szerencsére 10+ éve volt utoljára netes nők után lihegő párom, azóta nem jövök össze ilyen simp típusokkal. Számomra nem férfi az ilyen, csak kanos kisfiú, azokat meghagyom tanulópénznek másoknak.
jan. 26. 21:45
 2/17 anonim ***** válasza:
51%

Mi? engem ismert is zavarna. Nincs jobb dolga egy felnőtt embernek, mint "szivecskézni" könyörgöm már... ez csak a prolik műfaja.

Nekem egy ilyen ember nem lenne a párom, ez evidens! Azonnal elköszönnék. Legyen már valami értékelhető "hobbija".

jan. 26. 21:50
 3/17 anonim ***** válasza:
86%
Igen, lesz.rom hogy ettől idegbeteg házisárkánynak tartanak az ilyen férfiak. Cink dolog😃
jan. 26. 21:51
 4/17 anonim ***** válasza:
8%

igen gyerekes vagy....sok esetben egy szívecske meg ilyenek sem jelentenek semmit de semmit.

Ha minden jó emiatt ne cseszd el a kapcsolatotokat.

jan. 26. 21:52
 5/17 anonim ***** válasza:
96%
Ha nem közeli ismerőse,rokona akkor ne szivecskézze/likeolja a képeit.Én se szivecskézem randkm férfiak képét.
jan. 26. 21:57
 6/17 anonim ***** válasza:
94%

Nekem 40 éves exem volt aki meg az unojatesoja feleségét(aki amugy olyan feltöltött szájú mellimplantátumos nő) szivecskézi, a családi képeiket meg nem.

De ő állandoan a neten él meg társkerezik is mindenki mellett is. Igy fog meghalni is. Ez az élete.

jan. 26. 21:58
 7/17 anonim ***** válasza:
29%
Nekem az a megoldásmechanizmusom hogy én is szívezen szexifiúk képeit:)
jan. 26. 22:13
 8/17 anonim ***** válasza:
33%

Ismerős képét lájkolja vagy insta picsákét? Nem mindegy ám. Amúgy nem, engem nem zavar, ha más képét lájkolja, szívecskézi, amíg az enyémet is. De ha jól látom azt írod a tiedet nem, na az már zavaró!

28N

jan. 26. 22:13
 9/17 A kérdező kommentje:

Az ő ismerőseit, de nem volt osztálytárs vagy kolleganő, lövésem sincs honnan ismeri őket (követi instán de kölcsönösen), van közte külföldi csaj is.

Az én képeim először szivecskézte, már nem...nagyon zavar, meg van h írok neki instán de ott vissza se ír.

jan. 26. 22:31
 10/17 anonim ***** válasza:
94%
Qurólájkolós. Te már megvagy neked minek a szív
jan. 26. 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!