Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavar ha a párotok más nők képét lájkolgatja?
Nyilván férfiakat is zavarhat fordított esetben...
A facebook nem, mert ott ismerős kidobta lájkolta ok de az insta szivecskézés az kikészít nagyon.
Engem nagyon zavar friss kapcsolat ismerkedés még, nem akarok hisztizni féltékenykedni de van hogy az én képemet le se...magasról más nőket meg szivecskéz instán, nagyon zavar pedig elmúlt mindkettőnk 30. Nyilván az ismert személyiség nem zavar, hanem ha hétköznapi nőket, nem is tudom némelyiket honnan ismeri. Lehet gyerekes vagyok de nagyon féltékeny.
4
Amennyiben szívecskéz férfiakat, időseket, nem túl szép nőket is, akkor oké, de ha csak kizárólag modell kinézetű és leginkább lengén öltözött nőket, az más, mint valami kanos hülye gyerek. Köszi, de nem kérek belőle.
"Az én képeim először szivecskézte, már nem...nagyon zavar, meg van h írok neki instán de ott vissza se ír."
Úgy fog magának nőket, hogy szívecskézik, likeol és amikor megkapta akkor a következőre meg a következőre fáj a foga.
A like még csak-csak elfogadható elvégre ismerősöket bárki likeolhat. De még instán is úgy, hogy téged már nem, neked nem ír vissza? Biztosan nem! Egyszerűen csak mondjad neki, hogy meggondoltad magad, úgy érzed nem illetek össze (ami igaz), vagy azt mondjad, hogy nem szereted mégse és szakíts. Bármit mondana rá NE enyhülj meg, aztán tiltás!
Engem férfiként nem zavar, hogy ha a barátnőm másokat lájkolgat. Nincs jelentősége , ha amúgy minden oké köztünk.
Abból indulj ki, hogy sokan a legtöbb közösségi médián úgy viselkednek, hogy lájk, lapoz, lájk, lapoz, stb. Kb három lájkkal később meg se tudná mondani az ember, hogy mit lájkolt három lájkkal ezelőtt, és tök mindegy, hogy az egy vicces videó, egy macskás kép, vagy épp egy ellenkező nembe tartozó ember. Nincs jelentősége.
Akkor gyanakodj, ha amúgy van valami baj. Legalábbis szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!