Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire normális, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire normális, hogy a párom kvázi hónapról hónapra él, s ha elfogy hó közepén a pénz nekem kell kisegítenem?

Figyelt kérdés

Persze nem mindenki lehet olyan anyagi helyzetben, amilyenben szeretne, de lassan másfél éve ez a szitu, s valahogy nem tudok ezzel mit kezdeni. Ha pl egy kisebb utazást/kirándulast szervezünk, mert mar nagyon szeretnék kimozdulni, azt én fizetem. Sokszor pedig ha nincs már pénze, akkor a kaját is mindkettőnknek. Jelenleg nem élünk még együtt, így 2 albérletet kell fenntartanunk. Viszont valszeg ez nem fog változni a munkám miatt.

Ami viszont tényleg zavar, hogyha jön egy nagyobb kiadás-most januárban a paromnak rengeteg gyógyszert kellett vennie- akkor mit csinál, mihez kezd? Lehet én éltem ez idáig 30 éven át elkényeztetett életet, de akkor is nekem ez fura mar csak azért is mert nem nagyon tudunk tervezni.

tegnapelőtt 13:26
 1/8 anonim ***** válasza:
79%
Aki nem tudja beosztani a pénzt azzal nem is terveznék semmit.
tegnapelőtt 13:40
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem, ez egyáltalán nem oké.

"nem mindenki lehet olyan anyagi helyzetben, amilyenben szeretne"

Nem az a baj, hanem az, ha ezt nem látja be. Én is szeretnék háromszor ennyit keresni, de ettől még nem élek úgy, mintha annyit keresnék.

tegnapelőtt 13:48
 3/8 anonim ***** válasza:
36%
Hogy bírsz az ilyenre férfiként nézni..
tegnapelőtt 14:02
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem az a gond, ha ki kell segiteni a párod, mert nyilván adódhat ilyen helyzet, de az, hogy minden hónapban, na az a gáz! Szóval, ha visszaélnek a jóindulatoddal, bár te is tehetsz róla, mert mindig adsz! Én rendszeresen nem adnék! Együttélésbe meg bele sem gondolnék ilyen mentalitású emberrel!
tegnapelőtt 14:32
 5/8 anonim ***** válasza:
47%
Az exem ugyanez. Vigyazz vele.
tegnapelőtt 19:42
 6/8 anonim ***** válasza:
4%
Szerintem meg rendben van. Majd a gyerekeidnek sem akarod fizetni a kaját? Az ilyenek járnak el egyedül szórakozni, mert úgy olcsóbb. Mekkora hülyeség már ez! A családomat én tartom el. Ez evidens.
tegnap 07:04
 7/8 anonim ***** válasza:
42%
Nehogy már nőként ő tartsa el a pasit. A gyereknek meg majd a 28 ezres gyesből vesz kaját?
tegnap 07:15
 8/8 anonim ***** válasza:

Színre színt.

Különböző kultúrából, anyagi helyzetből származó emberek között mindig lesz feszültség.

tegnap 07:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!