Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire normális, hogy a párom kvázi hónapról hónapra él, s ha elfogy hó közepén a pénz nekem kell kisegítenem?
Persze nem mindenki lehet olyan anyagi helyzetben, amilyenben szeretne, de lassan másfél éve ez a szitu, s valahogy nem tudok ezzel mit kezdeni. Ha pl egy kisebb utazást/kirándulast szervezünk, mert mar nagyon szeretnék kimozdulni, azt én fizetem. Sokszor pedig ha nincs már pénze, akkor a kaját is mindkettőnknek. Jelenleg nem élünk még együtt, így 2 albérletet kell fenntartanunk. Viszont valszeg ez nem fog változni a munkám miatt.
Ami viszont tényleg zavar, hogyha jön egy nagyobb kiadás-most januárban a paromnak rengeteg gyógyszert kellett vennie- akkor mit csinál, mihez kezd? Lehet én éltem ez idáig 30 éven át elkényeztetett életet, de akkor is nekem ez fura mar csak azért is mert nem nagyon tudunk tervezni.
Nem, ez egyáltalán nem oké.
"nem mindenki lehet olyan anyagi helyzetben, amilyenben szeretne"
Nem az a baj, hanem az, ha ezt nem látja be. Én is szeretnék háromszor ennyit keresni, de ettől még nem élek úgy, mintha annyit keresnék.
Színre színt.
Különböző kultúrából, anyagi helyzetből származó emberek között mindig lesz feszültség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!