Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ismerkedési fázisban a mi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedési fázisban a mi a normális prioritás?

Figyelt kérdés

Pl. nem kell egymáson csüngeni állandóan, de az is furcsa, ha napi 2 mondatos messenger-beszélgetések vannak, annak ellenére, hogy az egyik fél írna, a másik meg nem. Persze idő lenne rá. vagy épp csak az egyik fél hívja a másikat.

Mi az arany középút?

Mi az a tulajdonság, amitől elmenekülnétek ismerkedés alatt?

tegnap 09:23
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha azt érzem a másik nem túl lelkes, akkor annyiban hagyom. Nekem a kapcsolat alatt is fontos a kommunikàció, személyesen és kütyüvel is. Ha ő olyan típus, mint a székely viccben "egyszer mondtam, majd szólok, ha változik" akkor mi nem leszünk jó páros.

Ilyen módon mindegy, hogy úgy általában nem szeret pötyögni, beszélgetni, vagy kifejezetten velem nem szereti ezt, ejtem az ismerkedést.

tegnap 09:39
 2/6 anonim ***** válasza:

Nekem a masiktol függ.

Vannak akikkel meg lehet élni vmi berobbanó hirtelen fellángolásokat amikor le se tudtok szakadni egymásrol 1.naptol, ellenben másokkal meg mondjuk baromi lassan alakul mert megalszik a tej is a szájában lapos randik meg beszélgetések az idöjárásról meg valahogy ilyen az eleje.

Vannak amolyan szenvedélyesebb erzékenyebb emberek meg olyanok akiknek szinte folyik a nyála is olyan méla.

tegnap 10:03
 3/6 anonim ***** válasza:

2.vagyok.

Igazábol en elfogadom azt is ha vkivel apránként alakul megy, meg azt is meg tudom élni, ha olyan a másik, hogy elso naptol durr bele mindent, mint vmi tornádó az egész, ami elsodor elveszi az eszed teljesen meg vagytok őrülve halva egymásért.

tegnap 10:05
 4/6 anonim ***** válasza:
Ja annyi csak a kulknbség hogy az utóbbiak a szenvedélyesebb kaszt simán beelőzik azokat ismerkedesben, akiknek megalszik a tej is a szájukban. Igy nagyobb az esélyük nálam mivel hamarabb váltanak ki kötödést.
tegnap 10:06
 5/6 anonim ***** válasza:
54%
Függ a másiktól függ tőled függ tőletek függ attól hogy mennyit találkoztok.
tegnap 10:21
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem személy és helyzetfüggő. Vannak olyan nők és férfiak akik nem igazán szeretnek pötyögni, de talik során rendesen odateszik magukat. Vannak olyan emberek is akik unalomból csetelgetnek, vagy testiség miatt és hiába a randi nem halad sehová szexen kívül ha a másik vevő rá.

Sőt olyanok is vannak, hogy írnak litániákat, de találkozás során még fel nem engednek addig szűkszavúak.

Nincs szabály arra ki mennyit érdeklődjön, vagy mennyiszer legyen randi. De véleményem szerint úgy a legjobb ha mindkettő fél jól érzi magát és nen fogja magát vissza a másik miatt.

tegnap 10:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!