Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Huszonéves férfiak! Nektek...

Huszonéves férfiak! Nektek milyen prioritásaitok vannak egy hosszútávú komoly párkapcsolatban, milyen sorrendet preferáltok a kapcsolat elményülésével kapcsolatban? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

A.: Először legyen egy stabil megbízható és bizalomteljes szeretetkapcsolat - ha ez a kötődés megvan, jöhet a szeretkezés.

(Tehát 1. szeretetkapcsolat, 2. szex)

Vagy

B.: "Azt hiszem szerelmes vagyok beléd jelen pillanatban, szexeljünk, mert kívánlak, aztán ki tudja, később lehet megfoglak szeretni is. Bizalmi szeretetkapcsolat? Pff, ugyan már kit érdekel? Csak legyen jó a szex. Utána talán jön a szeretet - de csak ha jó a szex."

(Tehát 1. szex, 2. szeretet)

Mi a véleményetek?

Mit gondoltok egy olyan alakról, aki a B verziót pártolja, miközben hosszútávú komoly kapcsolatot emleget? (Ez nagyon érdekelne)

Léteznek olyanok, akik az A verzió hívei?

(Nem a szexualitás jelentőségét vonom kétségbe, csupán a szex és szeretet egymáshoz viszonyított prioritását egy frissen alakuló kapcsolatban.)

Komolyan érdekel a véleményetek, kérlek ne trollkodva írjatok.

2023. nov. 15. 01:00
1 2
 1/15 anonim válasza:
Te melyiket preferálod, kérdező?
2023. nov. 15. 01:04
 2/15 A kérdező kommentje:
Az A verziót, a szeretetkapcsolat elsődlegességét. - Hiszen arra lehet építeni, ha tényleg komoly kapcsolatot keresel, nem csak egy rövidtávút.
2023. nov. 15. 01:12
 3/15 anonim válasza:

Én az A verziót.

De ezzel a hatalmas probléma, hogy barátságból nagyon ritkán lesz kapcsolat. Ezért esélyes, hogy a B verzió jobb.

2023. nov. 15. 01:16
 4/15 anonim válasza:
Mindenképp az A-t, csak az a baj, hogy egyre ritkábbak tapasztalatom szerint, az olyan lányok akikkel lehet is ebben a sorrendben haladni. És most természetesen nem általánosítani szeretnék, ez csak az én szubjektív véleményem.
2023. nov. 15. 01:26
 5/15 A kérdező kommentje:

3: Nem barátságról beszéltem, hanem arról hogy a pár először az őszinte és mély szeretetet építse fel, mielőtt bejön a testiség.

4: Örülök, hogy vannak még olyanok, akik hasonlóan gondolkodnak! Sajnos ez tény, és ez mindkét nemnél jelen van.

2023. nov. 15. 01:38
 6/15 anonim válasza:

Én 21 évesen az A-t választottam volna, mert életre szóló kapcsolatot akartam, azt hittem fontosabb alapja egy kapcsolatnak a nyálas faxság, mint a szex.

Ma már 30 vagyok, úgy gondolom, hogy a szex nagyon fontos része egy kapcsolatnak, több kapcsolatom indult úgy, hogy elég hamar volt szex mégis nagyon szerettem később a barátnőimet.

Régóta úgy gondolom, hogy én testi és lelki kapcsolatot keresek, nem csak szexet és nem csak lelki kielégülést, hanem olyan partnert akitől minden téren megkaphatok mindent, nem kell választanom LELKI és TESTI dolgok között. Inkább derüljön ki hamar, ha valamelyik nem működik, mint később.

"Vesztegettem" már el időt szűz csajra 8 hónapig úgy, hogy komoly kapcsolatnak gondoltam, de mai fejemmel vicc volt az egész. Szintén volt mostanság, hogy több hónapot vártam egy csajra találkozóval, mert mindig halogatta.

Úgy vagyok vele, ha valaki számomra komolytalannak tűnik, érdektelen inkább nem vesztegetem az időmet. Keresek olyat akinek számít az, hogy én mit akarok és kölcsönösen kielégítjük egymás igényeit.

Persze még sok lyukas kört lefuthatok, de csak egy normálisat kell találnom akivel boldog lehetek a végén.

2023. nov. 15. 01:57
 7/15 anonim válasza:
A.
2023. nov. 15. 02:45
 8/15 anonim válasza:

Én úgy vagyok vele, hogy a szex akkor jó, ha vannak mellette érzelmek is. Kapcsolatba meg csak akkor kezdek, ha érzelmileg is kötődünk egymáshoz. Annak nem látom értelmét, hogy "tetszel, jöjjünk össze, aztán vagy majd belédszeretek, vagy nem". És úgy látom, hogy ez általában nem is szokott valami nagy arányban működni.

Természetesen az élet nem fekete-fehér. És nekem is alakult már úgy kapcsolatom, hogy eredetileg szexbarátság lett volna, bááár... azért ez sem teljesen igaz, mert vele már évek óta baráti viszonyban voltunk, sőt, még annál talán közelebb is voltunk egymáshoz, szóval nem arról volt szó, hogy valaki random tetsző idegennel feküdtem össze, és kategorikusan elzárkóztam a komoly kapcsolattól.

2023. nov. 15. 08:56
 9/15 anonim válasza:

Első.

'Mit gondoltok egy olyan alakról, aki a B verziót pártolja, miközben hosszútávú komoly kapcsolatot emleget? (Ez nagyon érdekelne)'

Hát, más emberek vagyunk, valakinek ez kell hozzá, és ez alapján méri a kémiát. Én úgy mértem fel, hogy szeretem a lányt, kedves, édes, tetszik, nekem LEHETETLEN, hogy a szex ne legyen jó vele. Akkor nem lenne jó vele, ha nem működne a kémia, nem értené mire vágyom, mit gondolok, mit szeretek, nem lenne figyelmes.

Sok ember elég impulzív, és nem is tudja visszafogni a szexuális ösztöneit, nem is látnak rá okot. Az érzékenyebbeket pedig megviselhet, hogy olyan valakivel érintkeznek, akiről később kiderül, hogy egy negatív, rosszabb indulatú, köcsögebb ember.

2023. nov. 15. 10:11
 10/15 anonim válasza:

Egyet értek #9-el.

Én is az A-t támogatom és a mai napig így keresek párt. Igaz, én kivételes eset vagyok.

Aki meg a szexet részesíti előnyben és közben komoly kapcsolatot emleget, nem hiszem, hogy tényleg komolyra adná a fejét. Inkább ezzel nyugtat, hogy továbbra is legyen szex. Hisz akinek ez ennyire fontos, fiatalon nem fog egynél megmaradni ha nem muszáj.

2023. nov. 15. 10:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!