Lányok! Nektek is bejönnek az idősebb pasik? Nekem effektíve 4 db jön be, (23, 28, 34, 36) de nem hiszem, hogy hosszútávú kapcsolat lenne belőle. Max pár hónap, talán 1 év. 18L
Nekem a 30-as korosztály a favorite
19/L
Nekem a keso 40-es macko pasik jonnek be, szerencsere ram talalt egy, imadom!
Bar azt mondta szeretne velem osszejonni, felt hogy mit szolnak majd szuleim hogy a 16 eves lanyukat elvitte egy 40 eves, de mar felnott leszek szoval ez az en dolgom!
Igaz a szex az elejen nagyon fajt, picit allatiasabb mint.. hat gondoltam volna, az egesz testem remegett ahogy belem hatolasaival. De ez is a felnoves resze.
Szurkolok!
21-35 nálam, de inkább a harmincasok felé érzek vonzalmat. Attól mondjuk tartok, hogy kevés vagyok én egy harmincas pasi mellé. Most alakul egy kapcsolat szerűség egy 33 éves férfival, de nem tudom mi fog ebből kisülni..
21L
9-es a 4-es válaszoló az egy troll.
Nem 16 éves lány írta ki,az írásképe és fogalmazása provokálásra trollkodásra enged következtetni. Direkt fogalmaz és ír úgyahogy
Akinek bejonnek az ilyen pasik nekem is irhat ;)
40/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!