Vannak itt olyan lányok, akik szeretnek netflixen sorozatokat/filmeket nézni angolul, 18-22 év között vannak, nőiesen viselkednek/öltözködnek,175cm alatt vannak, egyetemen tanulnak, hosszútávú kapcsolatot szeretnének, és egy normális srácra vágynak?
Normális alatt amúgy azt értem, hogy nem veszekszik, hanem próbál mindent megbeszélni, tisztel téged, elfogadó, aranyos, kedves és nincsenek mentális problémái (pl nem depis).
Nem célom az ismerkedés egyelőre, csak kíváncsi vagyok, hogy vannak-e itt ilyen lányok. Szavazást meg azért csatoltam, mert nem írtam magamról és aki így vakon nem kommentelne, mert fél, hogy random srácok meg én is zaklatnám, az még anonimabb tud lenni.
Első, létezni biztosan léteznek, mert ismerek is ilyet, az már más kérdés, hogy neki éppen a lányok jönnek be:D Tinderen is sok ilyen csaj van amúgy, de ha minden exedtől azt kapod, hogy valóságban jobban nézel ki, mint képen, akkor tinderes ismerkedés igen csak kilőve.
Szóval biztosan léteznek, csak kérdés, hogy gyakoriznak-e páran közülük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!