Huszonéves férfiak! Nektek milyen prioritásaitok vannak egy hosszútávú komoly párkapcsolatban, milyen sorrendet preferáltok a kapcsolat elményülésével kapcsolatban? (Bővebben lent)
A.: Először legyen egy stabil megbízható és bizalomteljes szeretetkapcsolat - ha ez a kötődés megvan, jöhet a szeretkezés.
(Tehát 1. szeretetkapcsolat, 2. szex)
Vagy
B.: "Azt hiszem szerelmes vagyok beléd jelen pillanatban, szexeljünk, mert kívánlak, aztán ki tudja, később lehet megfoglak szeretni is. Bizalmi szeretetkapcsolat? Pff, ugyan már kit érdekel? Csak legyen jó a szex. Utána talán jön a szeretet - de csak ha jó a szex."
(Tehát 1. szex, 2. szeretet)
Mi a véleményetek?
Mit gondoltok egy olyan alakról, aki a B verziót pártolja, miközben hosszútávú komoly kapcsolatot emleget? (Ez nagyon érdekelne)
Léteznek olyanok, akik az A verzió hívei?
(Nem a szexualitás jelentőségét vonom kétségbe, csupán a szex és szeretet egymáshoz viszonyított prioritását egy frissen alakuló kapcsolatban.)
Komolyan érdekel a véleményetek, kérlek ne trollkodva írjatok.
Számomra ez minden kapcsolatban más.
Van, ahol azonnal érzem a kötődést és szerelmet, így viszonylag gyorsan eljutunk a szexig.
Van, amikor hosszabb idő alatt alakult ki.
És persze olyan is volt, hogy hiába találkozgattam valakivel, hiába randiztunk, nem alakult ki semmi. Vele nyilván nem feküdtem le.
Annak viszont semmiképp se vagyok híve, hogy hosszú évekig járjunk csak úgy, hogy hátha lesz valami. Bár nyilván az életkortól is függ. Aki még szexuálisan nem aktív, annak jó. De aki igen, annak a kapcsolathoz már a szex is hozzátartozik.
Más. Szerintem nem szükséges és lehetséges gyorsan igazi "szeretet" kapcsolat kialakitasara, ahhoz ido kell es kozos elmenyek, nem 5-6 randi.
De az se idealis ha egy kvazi vadidegennel osszefekszel.
Nekem annyi lenne fontos, h az elso randikon kidetuljon h olyan a szemelyisege akivel a het minden napjan szivesen toltom, plusz szexualisan vonzon (itt nem kell extrara gondolni kinezetben illetve egy jo szemelyiseg, stilus, hang csomo mindenben kompenzalhat egy elonytelenebb kulsot) . Ha ez megvan akkor jonnek ossze vkvel.
Nincs A B nèlkül ès nincs B A nèlkül.
Csak magában a B nettó hülyesèg, ilyen lefektetős dumának tűnik, akkor meg már legyen őszinte, hogy nem komolyat keres ès ne hülyítse a másikat. 25F
Nálam ez eléggé összetett:
1. Az kell, hogy megkívánjam szexuálisan és lássam rajta, hogy Ő is akar engem testileg.
2. Ha ez bizonyos akkor belevághatunk egymás mélyebb megismerésébe, ami egy hosszabb folyamat.
3. Ha kialakult a kölcsönös belső szimpátiai is, akkor térhetünk rá a gyakorlatban is a szexre.
Erre még nem volt példa, azért (is) vagyok még szűz...
26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!