Lányok, az alábbiakban felsorolt 2 férfi típus közül melyikkel ismerkednétek inkább, komolyabb hosszútávú párkapcsolat céljából?
1. a kangörcsös alfahím, az első pillanattól kezdve hevesen nyomul, rámenősen udvarol
2. az intelligensebb, komolyabb férfi, udvariasan, óvatosan ismerkedik.
Előre is köszi ha nyomsz egyet :D
Igazából nem is értem a kérdést. Hiszen annyira egyértelmű, h egy kangörcsös alfahímmel nem lehet nagyon mit kezdeni.
Lehet vele egy jót dugni, ha valakit nem riaszt el elsőre a pasi viselkedése. Esetleg kis tinilányok, meg nagyon naív nők még beleszerelmesedhetnek, h "Jajj, de menő a Robikaaa🥰😍"
Aztán Robika olyan mint egy Kangörcsös kopasz kutya kínai instant száraztésztával a fején...
Egy igazi nő Bélát, a férfit választja.
Egyébként jobban belegondolva, a kettő között legyen inkább valahol. Mert ha első percben kb rámfekszik meg "cica, édes, kedves, (any.d)" az elhajtom de nagyon gyorsan, v egyszerűen faképnél hagyom.
Viszont ha annyira óvatosan ismerkedik, h nem győzöm kívárni, h lépjen, azzal meg nem tudok mit kezdeni, egyszerűen lemarad rólam.
A 2. típus nagyon unalmas, de családalapításhoz ideális. Azt választanám, az első típussal meg összejárnék.
Mondjuk én ezt is csinálom 10 éve. :D
9. Tehát férfinek nézel. Az szép.
Sosem láttam még Férfit Mendy névvel, de biztosan úgy van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!