Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennek a lánynak a pénz a prioritása?
Egyrészt bele se kezdj a csajjal az ismerkedésbe, mert már most így állsz hozzá.
Másrészt nem te leszel a 3. helyen, ha apuci helyett tudod fizetni a lovát.
Szerintem attól függ, hogy erdemes-e ezzel a lánnyal kezdeményezni hogy milyenek a belső tulajdonságai (pl. Milyen kedves veled vagy ilyesmi) és hogy felvág e azzal hogy sok pénze van (mert nem tudom hogy ezt úgy értelmezted hogy fel is vág a pénzével vagy csak simán vannak neki olyan cuccai)
Mert ha rendes veled, jól "bánik" veled vagy normális akkor szerintem semmi akadálya, ha pedig flegma vagy ilyesmi akkor hagyd (legalább is véleményem szerint)
A pletykáknak meg én nem hinném a helyedben (a lovas pletykáról) mert attól hogy valakinek olyan ismerőse volt aki így állt hozzá nem biztos hogy ő is ilyen
Nem tudjuk, honnan tudnánk. Az emberek nem egyformák. Sokan azok közül, akik beleszülettek a pénzbe, egyáltalán nem tartják olyan fontosnak, hiszen természetes nekik, hogy van.
Hozok erre egy példát: nyáron mi sem használjuk ki az összes kellemesen langyos estét, bőkezűen bánunk velük, ellentétben mondjuk a norvégokkal, ahol nem kizárt, hogy egy évben csak néhány ilyen alkalom van a cudar helyi időjárás miatt.
De az is lehet, hogy olyan személy, akit azonnal megvisel, ha nem mindenből a legjobbat kapja.
Én is azt javaslom, hogy ismerkedj előítéletek nélkül, és meglátod, milyen az illető. Nincs olyan, hogy "a lovagló lányoknak" egyforma volna az értékrendje.
Az ilyen pénzt éhes csajszikat nem szabad sokáig tartani, le kell fektetni őt minél hamarább.
Azt egy nagy adag patront "teszel" az arcára, azt hajsd el a golddiggert!
Azt túl vagy rajta. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!