Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Keresztények! Ti hol találtat...

Keresztények! Ti hol találtatok hasonló értékrendű párt? Ugyanúgy hívő mint ti? Nektek ez prioritás, vagy nem baj ha ateista?

Figyelt kérdés

nov. 16. 20:34
1 2
 1/13 anonim válasza:
Egyáltalán nem baj, ha nem vallás károsultak!
nov. 16. 20:40
 2/13 anonim válasza:
Vannak vallások ahol csak valláson belül lehet párkapcsolat. De amúgy ha valaki vallásosan él az valószínű hasonló értekrendekkel rendelkezőeket tartja előnyben.
nov. 16. 20:42
 3/13 anonim válasza:
Sosem volt prioritás, csak hagyja hogy én tetszésem szerint gyakorolhassam a hitem.
nov. 16. 21:54
 4/13 anonim válasza:
Tinderen folyton belefutok ilyenekbe :))
nov. 16. 22:15
 5/13 anonim válasza:
Én nem hiszek Istenben a párom viszont görög Ortodox. Semmi probléma nem volt. Nem ez számít
nov. 16. 22:22
 6/13 anonim válasza:

Én hiába próbálok meg keresztényként élni a párom mellett, aki mélyen hívőnek tartja magát, de valamiért mégsem látom annak. Mivel a felmenőim keményen ateisták, már nem számítok...

Egyébként a római katolikus egyház az, amelyikben az utóbbi időben rengeteget csalódtam és egyre több a rossz tapasztalatom. A legeslegtöbb álszent viselkedés ebben az egyházban van.

Evangélikusokkal sokkal kevesebb a probléma, sőt, szinte nincs is az előzőhöz képest. De a reformátusok sem annyira rosszak. Ez utóbbi kettő emberközeli módon magyarázzák a hitoktatás minden részletét. Ezért sokkal közérthetőbbek.

nov. 17. 08:43
 7/13 anonim válasza:

6-os, tök érdekes amit írtál. főleg most nekem az első két sorod. Erről beszéltél már a pároddal?

Amúgy én keresztyén vagyok, és gyülekezetben, konferenciákon, keresztyén programokon nyitott szemmel járok, és nekem nagyon fontos, hogy ő is ugyanúgy hívő legyen, mint én, mert én a leendőbelimmel együtt is szeretnék majd imádkozni, meg szolgálni.

nov. 17. 21:05
 8/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. A korotokat leírjátok esetleg?

Mert kiváncsi vagyok arra is.

Én hívő vagyok és szintén hívő párt szeretnék, nekem sem elvárás hogy azt gyakorolja is állandó jelleggel, de a közös világszemlélet miatt fontos lenne.

#7 és neked ez be szokott jönni? Régebben én is voltam egy két ilyenen de szóba sem jött ismerkedés.

nov. 17. 21:13
 9/13 anonim válasza:
7-es vagyok, hát az az igazság, hogy egyszer bejött, hogy egy táborban megismerkedtem valakivel. Komoly kapcsolat lett belőle... Máskor igazából még nem nagyon volt olyan, hogy aki az esetem lett volna, megszólítson, én meg nő létemre még nem éreztem annyira sürgősnek, hogy én kezdeményezzek. Persze ezeken a programokon nem is társkeresés céljából megyek, hanem mert nagyon építőek! De nem zárom ki, hogy esetleg ilyen alkalmakon, vagy ugye a gyülekezetben találjuk meg egymást azzal, akivel el tudnék képzelni egy közös életet. 28
nov. 17. 21:37
 10/13 anonim válasza:
7és9 u.i.: Ja de az interneten is lehet, ismerkedtem már férfival neten is, de ezt nem szeretem. Ezért ajánlottam a programokat. Habár van erre is, arra is jó meg rossz példa:)
nov. 17. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!