Keresztények! Ti hol találtatok hasonló értékrendű párt? Ugyanúgy hívő mint ti? Nektek ez prioritás, vagy nem baj ha ateista?
Én hiába próbálok meg keresztényként élni a párom mellett, aki mélyen hívőnek tartja magát, de valamiért mégsem látom annak. Mivel a felmenőim keményen ateisták, már nem számítok...
Egyébként a római katolikus egyház az, amelyikben az utóbbi időben rengeteget csalódtam és egyre több a rossz tapasztalatom. A legeslegtöbb álszent viselkedés ebben az egyházban van.
Evangélikusokkal sokkal kevesebb a probléma, sőt, szinte nincs is az előzőhöz képest. De a reformátusok sem annyira rosszak. Ez utóbbi kettő emberközeli módon magyarázzák a hitoktatás minden részletét. Ezért sokkal közérthetőbbek.
6-os, tök érdekes amit írtál. főleg most nekem az első két sorod. Erről beszéltél már a pároddal?
Amúgy én keresztyén vagyok, és gyülekezetben, konferenciákon, keresztyén programokon nyitott szemmel járok, és nekem nagyon fontos, hogy ő is ugyanúgy hívő legyen, mint én, mert én a leendőbelimmel együtt is szeretnék majd imádkozni, meg szolgálni.
Köszönöm a válaszokat. A korotokat leírjátok esetleg?
Mert kiváncsi vagyok arra is.
Én hívő vagyok és szintén hívő párt szeretnék, nekem sem elvárás hogy azt gyakorolja is állandó jelleggel, de a közös világszemlélet miatt fontos lenne.
#7 és neked ez be szokott jönni? Régebben én is voltam egy két ilyenen de szóba sem jött ismerkedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!