Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Normális szerintetek, hogy...

Normális szerintetek, hogy nekem sokkal inkább más dolgok élveznek prioritást az életemben, mint a többségnek?

Figyelt kérdés

Legtöbb ismerősöm pl karrierista, aztán ha azt kimaxolta, elmegy szülni, s keres egy munkahelyet amely jobb beosztást enged meg nekik.

Nekem a munka mindig csak addig kellett, ameddig ki tudtam belőle fizetni a havi megélhetésem, meg mondjuk évente 3-4x el tudtam belőle utazni pár napra. Ezen felül meg mindegy.

Viszont most hogy jönnek az amerikai választások, meg ugye nalunk voltak az EU/helyhatósági vasztások, egész nap csak cikkeket bújom, olvasom. Nézem a tiktokot, az instat, likolol, kommentelek. Van hogy ilyen másnak alap dolgokraa sem figyelek mint takarítás, főzés. Jobban leköt, hogy megnézzem Kamala Harris rally-ját vagatlanul.

Másnak is vannak ilyen fura dolgai?

aug. 15. 11:19
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Ebbe a legtöbb ember beelesik tisztelet a kivételnek. Felismerted a problémát, hogy bizonyos dolgokat hanyagolsz. Ez már jó. Most próbáld ezt a netes olvasgatást időkorlátok közé szorítani.
aug. 15. 11:23
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Mindig vicces amikor az átlag ember igyekszik kiemelni magát, hogy ő más mint a többi, jelzőket aggatva mindenkire. Holott pont ugyanolyan mint bárki más.
aug. 15. 11:26
 3/21 anonim ***** válasza:
100%

Hát nekem is úgy tűnik, hogy eléggé átlagos vagy ezek alapján. Nézd meg a megtekintéseket azokban, amiket te is nézel. Elég sok ember nézi őket.

Te is hónapról hónapra élsz, elég neked a sima átlagos meló, neten lógsz, nézed az üres semmiket, nem csinálsz magaddal semmit, nem újítasz, gondolom nincsenek nagy céljaid. A legnagyobb átlagba tartozol ezek alapján.

"Felismerted a problémát, hogy bizonyos dolgokat hanyagolsz"

Szerintem félreérted. Neki ez nem probléma, hanem csak egy átlagos, megszokott semleges dolog. Neki mindegy.

aug. 15. 11:28
 4/21 anonim ***** válasza:
100%

Azzal semmi baj, ha nem vagy karrierista és nem akarsz szülni. Én karrierista vagyok, de ugyanúgy kommentelgetek politikai videók alá, utálok főzni és takarítani, de muszáj. Gyereket nem akarok. Szerintem semmi gond nincs veled, sokkal jobb, ha valaki nem a társadalom által diktált szabályok szerint él, de tényleg vissza kéne venned az internetből..

Hany éves vagy? Párod van?

27/L

aug. 15. 11:30
 5/21 A kérdező kommentje:
30 vagyok, van párom. Ő gyakran nem ért ezzel egyet, amit csinálok. Szerinte ugyanis ezek kötelező dolgok. Szerintem meg nem. Ha nincs kedvem főzni, nem főzök, rendelek valamit, vagy volt olyan is, hogy szkippeltem egy étkezést, na bumm. Ezt nyilván a párom neheztelni szokta.
aug. 15. 11:44
 6/21 Kései Sirató ***** válasza:
100%

A férjemet látnád, na ő tényleg eltér az átlagtól. Állandóan biciklizik, versenyekre jár, meg fut és futóversenyekre jár. Minden nap fut, amikor nyaraltunk, akkor is felkelt 5-kor, hogy 8-ra visszaérjen a futásból.

Szóval neki se a munka a legfontosabb, pedig vállalkozó, de heti 1-2 napot dolgozik csak. Épphogy keres valamennyit. Ha mind nap dolgozna, nyilván jobban élnénk, de kevésbé lenne boldog, mert ő így boldog.

Kérdező, ha te így vagy boldog, akkor jól csinálod. Ha később rájössz, hogy igazából te így nem vagy boldog, mert pl. beteg leszel, de ha nincs munkaviszonyod, nem jár neked a táppénz, akkor majd változtatsz.

aug. 15. 11:47
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
A párod főzzön magának ha éhes, felnőtt ember. Ha nem tetszik neki, lépjen le.
aug. 15. 11:49
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
Én is ilyen vagyok és nem teljesen vagyok karrierista. Szerény fizetésem van, amiből ugyanúgy többször néhány napon át utazgatok. Bár az fejemben van, hogy majd még tanulnék és jó lenne feljebb tolni magamat. De most jól vagyok. ^ . ^
aug. 15. 12:08
 9/21 anonim ***** válasza:
38%

"Nekem a munka mindig csak addig kellett, ameddig ki tudtam belőle fizetni a havi megélhetésem, meg mondjuk évente 3-4x el tudtam belőle utazni pár napra. Ezen felül meg mindegy."

Jó kis hergelés. A legtöbb ember azon matekozik, hogy a vízszámlát fizesse be vagy egyen valamit, de te öcsém olyan laza vagy, oda se figyelsz a kis munkádra, de azé évente 3x 4x elutazol.

Ja, én is ismerek olyat, aki ennyit utazik, csak az milliomos.

aug. 15. 12:15
 10/21 anonim ***** válasza:
100%

"Én karrierista vagyok, de ugyanúgy kommentelgetek politikai videók alá, utálok főzni és takarítani, de muszáj."

Miért lenne muszáj? Én pl. utálok takarítani, nem is nagyon szoktam. Meg is látszik a lakáson :D De leszarom, mert nem én vagyok a lakásért, hanem a lakás van értem, és ha szarul érzem magam, nem fogok mártírkodva takarítani.

aug. 15. 12:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!