Normális szerintetek, hogy nekem sokkal inkább más dolgok élveznek prioritást az életemben, mint a többségnek?
Legtöbb ismerősöm pl karrierista, aztán ha azt kimaxolta, elmegy szülni, s keres egy munkahelyet amely jobb beosztást enged meg nekik.
Nekem a munka mindig csak addig kellett, ameddig ki tudtam belőle fizetni a havi megélhetésem, meg mondjuk évente 3-4x el tudtam belőle utazni pár napra. Ezen felül meg mindegy.
Viszont most hogy jönnek az amerikai választások, meg ugye nalunk voltak az EU/helyhatósági vasztások, egész nap csak cikkeket bújom, olvasom. Nézem a tiktokot, az instat, likolol, kommentelek. Van hogy ilyen másnak alap dolgokraa sem figyelek mint takarítás, főzés. Jobban leköt, hogy megnézzem Kamala Harris rally-ját vagatlanul.
Másnak is vannak ilyen fura dolgai?
6:
Sokan vagyunk hasonlóan mint a férjed, főleg multis környezetben gyakran találkozol lelkes hobbi sportolókkal, semmi kirívó nincs benne.
Én mondjuk nyaraláson nem kelek fel hajnalban futni, mert akkor túrázunk, hegyet mászunk, 5-kor már általában úton vagyunk.
"Sokan vagyunk hasonlóan mint a férjed, főleg multis környezetben".
Úgy, hogy heti 2 napot dolgoztok?
Az összes barátja hasonlóan sportol (kb 30-35 embert érts alatta), de senki sem csak heti 2 napot dolgozik. Az a heti 2 nap is legfeljebb 7-8 óra a férjemnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!