Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Normális szerintetek, hogy...

Normális szerintetek, hogy nekem sokkal inkább más dolgok élveznek prioritást az életemben, mint a többségnek?

Figyelt kérdés

Legtöbb ismerősöm pl karrierista, aztán ha azt kimaxolta, elmegy szülni, s keres egy munkahelyet amely jobb beosztást enged meg nekik.

Nekem a munka mindig csak addig kellett, ameddig ki tudtam belőle fizetni a havi megélhetésem, meg mondjuk évente 3-4x el tudtam belőle utazni pár napra. Ezen felül meg mindegy.

Viszont most hogy jönnek az amerikai választások, meg ugye nalunk voltak az EU/helyhatósági vasztások, egész nap csak cikkeket bújom, olvasom. Nézem a tiktokot, az instat, likolol, kommentelek. Van hogy ilyen másnak alap dolgokraa sem figyelek mint takarítás, főzés. Jobban leköt, hogy megnézzem Kamala Harris rally-ját vagatlanul.

Másnak is vannak ilyen fura dolgai?

aug. 15. 11:19
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
9) nem kell millionosnad lenned. Parom, mielott engem megismert, minden szirszarra elkoltott sok szazezret. En meg azt a penzt utazasra szanom. Par napos utazás radasul ilyen 2-3 csillagos hotelekben nem fog foldhoz vagni.
aug. 15. 12:55
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

6:

Sokan vagyunk hasonlóan mint a férjed, főleg multis környezetben gyakran találkozol lelkes hobbi sportolókkal, semmi kirívó nincs benne.

Én mondjuk nyaraláson nem kelek fel hajnalban futni, mert akkor túrázunk, hegyet mászunk, 5-kor már általában úton vagyunk.

aug. 15. 15:03
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Minden ember más, tehát nem gond.
aug. 15. 18:54
 14/21 anonim ***** válasza:
48%
Jaaaa úgy könnyű "semmittevésben" élni, ha gazdag a párod..... Szimplán egy kitartott valaki vagy.... Ebben semmi különleges nincs😁😁😁😁
aug. 15. 18:56
 15/21 A kérdező kommentje:
Ki mondta, hogy gazdag? Én keresek többet.
aug. 15. 19:45
 16/21 anonim ***** válasza:
0%
"Párom mielőtt megismert minden szirszarra elköltött több százezret" ..... Nem tudom ez nem úgy hangzik, hogy csóró lenne..... Mégis milyen meló az, amivel sokat lehet keresni ha otthon vagy egész nap, és a netet nézegeted😮😮😮😮😮????? Betársulhatok😁😁😁😁😁?
aug. 15. 19:57
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Normális, hiszen nem vagyunk egyformák, más dolgok érdekelnek minket, másak a prioritásaink. És ez így van rendjén.
aug. 15. 22:03
 18/21 Kései Sirató ***** válasza:

"Sokan vagyunk hasonlóan mint a férjed, főleg multis környezetben".

Úgy, hogy heti 2 napot dolgoztok?

Az összes barátja hasonlóan sportol (kb 30-35 embert érts alatta), de senki sem csak heti 2 napot dolgozik. Az a heti 2 nap is legfeljebb 7-8 óra a férjemnél.

aug. 16. 08:02
 19/21 A kérdező kommentje:
16) pénzügyi tudatosság. Volt egy korszaka mikor jól keresett, de nem gondolt előre a jövőre. Szimplán ennyi.
aug. 16. 08:54
 20/21 anonim ***** válasza:
0%
Persze kérdező..... Nyilván most, hogy kitart nem tud 100ezreket magára eltapsolni😁😁😁😁😁😁 Egyébként ezt a bejegyzést dicsekvésnek, vagy minek szántad?
aug. 16. 18:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!