Normális szerintetek, hogy nekem sokkal inkább más dolgok élveznek prioritást az életemben, mint a többségnek?
Legtöbb ismerősöm pl karrierista, aztán ha azt kimaxolta, elmegy szülni, s keres egy munkahelyet amely jobb beosztást enged meg nekik.
Nekem a munka mindig csak addig kellett, ameddig ki tudtam belőle fizetni a havi megélhetésem, meg mondjuk évente 3-4x el tudtam belőle utazni pár napra. Ezen felül meg mindegy.
Viszont most hogy jönnek az amerikai választások, meg ugye nalunk voltak az EU/helyhatósági vasztások, egész nap csak cikkeket bújom, olvasom. Nézem a tiktokot, az instat, likolol, kommentelek. Van hogy ilyen másnak alap dolgokraa sem figyelek mint takarítás, főzés. Jobban leköt, hogy megnézzem Kamala Harris rally-ját vagatlanul.
Másnak is vannak ilyen fura dolgai?
Szarj mindenkire. Élj úgy, ahogyan neked jó. Ne foglalkozz senkivel..
Nem kell megfelelni a társadalmi elvárásoknak, amit már kiskorunktól belénk vernek, hogy csak akkor leszel EMBER, ha hagyod magad kizsigerelni egy munkahelyen, (pl. Multi, ahol semmibe vesznek) hogy fenn tudd magad tartani, és megvegyél minden szirszart, vagy mindenből évről-évre jobbat, amire amúgy semmi szükséged, de igényt teremtenek rá.. Mosol, főzöl, takarítasz, gyereket szülsz vagy gyereket nevelsz, majd belebetegszel a munkába és a megfelelésbe és a halálos ágyadon ráébredsz, lehetett volna másképp is..
Örülj annak, hogy már most kilógsz a sorból és nem sémákat követsz, mint a robotok, hanem a saját utadat..😉👏🏻
Hajrá!!!
A gyerek témára ugróknak üzenem:
NEM beszéltem le senkit a gyermek szülésről nevelésről!!!!
Célom annyi volt a kijelentésemmel, hogy őszintén, belülről jöjjön és ne azért, mert társadalmi elvárás.
Mert, jól látni a mai világban, hogy a legtöbben, nem feltétlenül ezt akarták, viszont csak később döbbennek rá, így gyerkőcök isszák meg ennek a levét, mert sérülnek!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!