Ismerkedne olyan làny / nő 38.éves jóképű értelmes férfival aki szereti a női lábakat és azt is ha a nő magassarkút szeret viselni? Nem csak a női láb ami vonz,de prioritást élvez..szabolcs megyeiek előnybe.irj nyugodtan :)
Biztosan.
A nők imádják azt, ha egy pasinak valamilyen fétise van.
Kicsit sem riasztó számukra.
1. Bárcsak ugy lenne, ahogy mondod, de sajnos sok nő visszataszítónak tartja,ha a férfinak lábfétise van :(
2. Általánosságba értem, nem arra h egyszerre több nő lába érdekel. Ennyi erővel akkor a világ összes női lábára is lehetne érteni 😀Szimplán annyiról van szó, h szeretem ha magassarkút cipőt is visel es nem gond neki ha lábfétisem van. Mondjuk attól se riad vissza, ha mondjuk kedvességből kényeztetem a lábait. Tehát Akkor leírom ezt kire értem: arra a nőre aki szintén ismerkedne, és nem gond neki ez a hóbortom. Így már hátha nem kavar be a többes szám.
3. Mivel nem csak a lába érdekel, így nem kizáró ok. Ha a külső és belső is megfog miért lenne gond? Társat keresek, nem csak egy tűsarkúba bújtatott női lábat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!