Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Ismerkedne olyan làny / nő...

Ismerkedne olyan làny / nő 38.éves jóképű értelmes férfival aki szereti a női lábakat és azt is ha a nő magassarkút szeret viselni? Nem csak a női láb ami vonz,de prioritást élvez..szabolcs megyeiek előnybe.irj nyugodtan :)

Figyelt kérdés
Ha az ismerkedésnek lehetőséget adsz privát üzenettel, lehet nem bánod meg.A kérdésből konzekvenciát levonni sztm nem lehet. Negatív és derogáló kommentekre nem vok kiváncsi.

nov. 12. 04:36
 1/8 anonim válasza:

Biztosan.

A nők imádják azt, ha egy pasinak valamilyen fétise van.

Kicsit sem riasztó számukra.

nov. 12. 13:40
 2/8 anonim válasza:
Nem, mivel a többesszám azt sugallja, hogy az enyémen kívül más nők lábát is szeretnéd, az meg nem buli.
nov. 12. 13:54
 3/8 anonim válasza:
Kérdés: Gond-e neked, hogy 42-es, bütykös és kirepedezik a sarkam?
nov. 12. 13:55
 4/8 anonim válasza:
Rettentő kényelmetlen és egészségtelen a magassarkú.
nov. 12. 14:51
 5/8 A kérdező kommentje:

1. Bárcsak ugy lenne, ahogy mondod, de sajnos sok nő visszataszítónak tartja,ha a férfinak lábfétise van :(

2. Általánosságba értem, nem arra h egyszerre több nő lába érdekel. Ennyi erővel akkor a világ összes női lábára is lehetne érteni 😀Szimplán annyiról van szó, h szeretem ha magassarkút cipőt is visel es nem gond neki ha lábfétisem van. Mondjuk attól se riad vissza, ha mondjuk kedvességből kényeztetem a lábait. Tehát Akkor leírom ezt kire értem: arra a nőre aki szintén ismerkedne, és nem gond neki ez a hóbortom. Így már hátha nem kavar be a többes szám.

3. Mivel nem csak a lába érdekel, így nem kizáró ok. Ha a külső és belső is megfog miért lenne gond? Társat keresek, nem csak egy tűsarkúba bújtatott női lábat.

nov. 12. 14:53
 6/8 anonim válasza:
Nem. Semmilyen fétises pasival.
nov. 12. 15:20
 7/8 anonim válasza:
1es vagyok, ironikus akart lenni.
nov. 12. 15:32
 8/8 anonim válasza:
3#: Nekem tetszene az a 42-es lábméret. Szeretsz mezítláb lenni?
nov. 12. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!