Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Az USA-ban mindenkinek a...

Az USA-ban mindenkinek a munkája a legfontosabb az életében?

Figyelt kérdés
Amerikai multinacionális cégnél dolgozom és bár én olyan sokat nem beszélek ottaniakkal, de a főnököm igen és ő mindig mondja, hát Amerikában a munka és a karrier az első mindenkinél, család meg ilyen hobbik csak utána jönnek. Régebb meg német cégnél voltam és ott többet voltam kintiek közt is. Ott viszont azt láttam sokat utaznak, hosszú szabadságokat vesznek ki és persze dolgoznak, de nem olyan keményen, mint az amerikaiak. Egyszer beszéltem Európába települt amerikaiakkal is és ők is azt mondták odahaza mindenki a legjobb akar lenni, nagyon teljesíteni, itt meg el lehet lenni kényelmesebben is.

júl. 31. 10:26
 1/10 anonim ***** válasza:
81%
Igen, tényleg így van, még szülési szabadság sem létezik. El van torzulva az értékrendjük.
júl. 31. 10:29
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Inkább Japánban. De egy 80-as évekbeli Amerika is sokkal fejletebb volt, mint most Magyarország.
júl. 31. 10:37
 3/10 anonim ***** válasza:
87%
Igen, az USA-ban mindenkinek a munkája a legfontosabb az életében. Mindenkinek.
júl. 31. 10:38
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem ez a legfontosabb, de rákényszerülnek arra, hogy így legyen.Nyilván nem szeretetből élnek így, hanem kényszerből, mert ott ez a rendszer.
júl. 31. 10:41
 5/10 anonim ***** válasza:
83%
Egy jó munkáért képesek államokkal arrébb költözni, ez engem mindig meglep, de végülis, ha belegondolunk, sokat mennek külföldre dolgozni, úgyhogy nem is olyan fura.
júl. 31. 10:48
 6/10 anonim ***** válasza:
86%

"Egy jó munkáért képesek államokkal arrébb költözni, ez engem mindig meglep"

A csóróbb magyarok rendszeresen költöznek környező országokba munkásszállókra minimálbéres robotmunkákért...

júl. 31. 11:12
 7/10 anonim ***** válasza:
84%
Inkàbb az "Amerikai àlom" illúziója amiért felàldozzàk magukat.
júl. 31. 11:25
 8/10 anonim ***** válasza:
0%
#7 Ha elolvastad volna a mondatom végét is, akkor felesleges lett volna írnod.
júl. 31. 11:34
 9/10 anonim ***** válasza:
73%
#8 Miért zavar az téged hogy ìrtam? Úgy tudom szabad vilàgban élünk 😎
júl. 31. 11:42
 10/10 Senior Séf ***** válasza:
100%

"Egy jó munkáért képesek államokkal arrébb költözni, ez engem mindig meglep"

Mi lep meg? Az ember az élete harmadát a munkahelyén tölti. Egyáltalán nem mindegy, milyen hangulatban.

aug. 1. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!