Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy ezen kiakadt a barátom?
Pénteken volt a szülinapom, tegnap találkoztam a legjobb barátnőmmel, aki megajándékozott. Többek között adott egy tábla csokit is. Amíg beszélgettünk én megettem az egészet. Hazamentem és a párom megkérdezte, hogy miket kaptam. Megmutattam neki és mondtam, hogy egy tábla csokit is, csak az elfogyott. Ő ezen nagyon kiakadt, hogy miért ettem meg az egészet, miért nem hagytam belőle legalább egy sort de inkább a felét. Tudni kell róla, hogy egy napot sem bír ki csoki nélkül és én amióta együtt élünk nem ehetek meg egy teljes táblát, mert mindig elkérte a nagyrészét. Ha ő kap pl szülinapra, nem mindig ad, ha igen, akkor is kevesebbet, én viszont mindig megosztom vele és ő kapja a nagyobb részt. Most kivételesen nem vártam meg vele és megettem és lecseszett...
Normális? Vagy hagynom kellett volna neki, ha ezt szokta meg, hogy mindig kap tőlem?
Jézusom, könyörgöm, hát vegyen magának csokit!! Komolyan ezt nem bírod megbeszélni vele, és ide kell kérdést kiírni?
Hát cukorfüggő, kezelje magát, ne rajtad vezesse le, mondd meg neki.
#3-as
Szerintem a következő az lesz,hogy kapott egy kocsit de csak félig volt megtankolva😂😂😂 szegény apucinak kellett megtankolni teljesen😂😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!