Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális, hogy ezen kiakadt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy ezen kiakadt a barátom?

Figyelt kérdés

Pénteken volt a szülinapom, tegnap találkoztam a legjobb barátnőmmel, aki megajándékozott. Többek között adott egy tábla csokit is. Amíg beszélgettünk én megettem az egészet. Hazamentem és a párom megkérdezte, hogy miket kaptam. Megmutattam neki és mondtam, hogy egy tábla csokit is, csak az elfogyott. Ő ezen nagyon kiakadt, hogy miért ettem meg az egészet, miért nem hagytam belőle legalább egy sort de inkább a felét. Tudni kell róla, hogy egy napot sem bír ki csoki nélkül és én amióta együtt élünk nem ehetek meg egy teljes táblát, mert mindig elkérte a nagyrészét. Ha ő kap pl szülinapra, nem mindig ad, ha igen, akkor is kevesebbet, én viszont mindig megosztom vele és ő kapja a nagyobb részt. Most kivételesen nem vártam meg vele és megettem és lecseszett...

Normális? Vagy hagynom kellett volna neki, ha ezt szokta meg, hogy mindig kap tőlem?

jan. 20. 16:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Kihasznál téged, egy bohócnak tart, úgy beszél veled mint egy lábtörlővel és te azon gondolkodsz, hogy hagyjad-e. Már rég kidobtam volna. Amúgy a kérdésre a válasz normális hiszen neked is normális.
jan. 20. 16:52
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem normális.
jan. 20. 16:52
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Várj, kitalálom. Te vagy a szülinapos, 150k-s utazásos kérdező is. Tudtam, hogy full kamu vagy a kérdéseiddel együtt. Unalmas.
jan. 20. 16:56
 4/11 anonim ***** válasza:
Ez nagyon gusztustalan. Utálom az ilyen zabagépeket, mint a párod.
jan. 20. 16:58
 5/11 anonim ***** válasza:

Jézusom, könyörgöm, hát vegyen magának csokit!! Komolyan ezt nem bírod megbeszélni vele, és ide kell kérdést kiírni?

Hát cukorfüggő, kezelje magát, ne rajtad vezesse le, mondd meg neki.

jan. 20. 17:18
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Rosszabb mint egy 3 éves kisgyermek. Hát ez iszonyat gáz
jan. 20. 18:08
 7/11 anonim ***** válasza:
55%
Szègyelltem volna ilyen kèrdèst kiírni... totál ègő!!!...
jan. 20. 20:15
 8/11 anonim ***** válasza:
Dedó
jan. 20. 20:21
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

#3-as

Szerintem a következő az lesz,hogy kapott egy kocsit de csak félig volt megtankolva😂😂😂 szegény apucinak kellett megtankolni teljesen😂😂😂

jan. 20. 20:31
 10/11 anonim ***** válasza:
56%
Utálom a bélpoklosakat. Főleg a lejmolós bélpoklosakat. Vegye meg magának amiket fel akar falni! Én biztos hogy nem foglalkozom az étvágyával. Elégítse ki maga, az én ajándék csokimat nem kérhetné számon rajtam hogy hol van, az hótziher.
jan. 20. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!