Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A baràtom kiakadt azon, hogy lefotóztam magam. Úgy érzem a szakítás felé haladunk.. Ez normális? Bőv. Lent..
A minap volt kedvem szepen kivasalnj a hajam, sminkelni, mondom lövök pár fotot. Nem terveztem feltenni sehova, ugyanis 3 napja a sztorimba felraktam magamrol egy kepet, és akkora veszekedés lett belőle hogy nyugtatót kellett bevennie.. aztán elkezdett orditani hogy fotozgasd csak magad rakosgasd ki mindenhova , hadd nézzen csak a sok f***szo**pó..
De ugy kiakadt tényleg.. mondom nem csinalhatok a saját eltelefonomba képet magamról?!...
Bocsánatot sose kér, mindig én vagyok a szr....
A héten még azért is belemveszett mert 1 órával később szóltam neki hogy beugrottam a fodrászkellékes boltba..
Menthető az ilyen? :/
Az a kapcsolat menthető amit mindketten meg akartok csak kozbejon valami problema
Nalatok viszont baratod szemelyisege s probléma. Azt nem lehet "megoldani."
Meg komolyan mi a f..t akarsz ezen megmenteni? Mire jo ez neked?
Eltelik egy két hónap vagy év utánna az is meg lesz szabva mit vehetsz fel, ja és hova mehetsz és hova nem, és kivel találkozhatsz kivel nem! Ha valaki ennyire féltékeny és semmi magánszférát nem hagy,és még telcsidben is túr, akkor amit leírtam csak idő kérdése lesz!
F
Ez már most is megvan🤷🏼♀️
Cicanadragot nem is vehetek fel, se latex anyagu cuccot mert egyből belémveszik kegyetlenül..
Nagyon beteg, hogy emiatt ilyen hisztit csap.
Én is szeretek magamnak sminkelgetni, outfitet összeállítani (ha van szabadidőm), és szeretek szép fotókat lőni. Mármint nem olyat, ami pixeles, elmosott, sötét, ilyesmi. Ezzel szerintem semmi baj.
#5-vagyok
Ha ezt sokáig tűröd semmi női önbecsülésed nem lesz! Lépj amíg tudsz mert ez csak rosszabb lesz hiddel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!