Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A baràtom kiakadt azon, hogy lefotóztam magam. Úgy érzem a szakítás felé haladunk.. Ez normális? Bőv. Lent..
A minap volt kedvem szepen kivasalnj a hajam, sminkelni, mondom lövök pár fotot. Nem terveztem feltenni sehova, ugyanis 3 napja a sztorimba felraktam magamrol egy kepet, és akkora veszekedés lett belőle hogy nyugtatót kellett bevennie.. aztán elkezdett orditani hogy fotozgasd csak magad rakosgasd ki mindenhova , hadd nézzen csak a sok f***szo**pó..
De ugy kiakadt tényleg.. mondom nem csinalhatok a saját eltelefonomba képet magamról?!...
Bocsánatot sose kér, mindig én vagyok a szr....
A héten még azért is belemveszett mert 1 órával később szóltam neki hogy beugrottam a fodrászkellékes boltba..
Menthető az ilyen? :/
A vicc, hogy engem nem zavar ha mindenkori barátnőmet esetleg megnézik. Még büszke is vagyok rá, hogy vonzó. :))) (Na jó, lebuktam... Az én májam is gazdagon hízik ilyenkor. 😆😆😆). Exem anno mondta, hogy pár srác feltűnően megnézte. Én meg erre azt mondtam: Jó ízlésük van. :D
A te kapcsolatod pedig sajna menthetetlen. Ha valaki ennyire uralkodni akar rajtad, annak kapáltak. Neked sem jó, hogy együtt vagy egy ilyen féltékeny barommal. Méghogy nyugtató, meg ilyesmi...! Mi lesz, ha jön egy komolyabb probléma? Agyvérzést kap?
Ő se 100as, de te se.
Mi az hogy te megengeded neki hogy parancsolgasson neked?
Meg is érdemled, hs ilyen tutyimutyi vagy
Fhuu az en exem is ilyen volt!
Nezegette a telefonom meg abba is belekotott hogy a lany barataimmal beszelgetek! Letorolt mindent mert biztos mindenhol a f@szokat lesem..
Pedig ki se volt rakva sehol olyan kepem ahol nem vele voltam..
Nemsoka mar utni is fog teged csak szolok (ha eddig nem tette)
En a helyedbe lelepnek o meg nyugodtan adagolja tul magat nyugtatoval. Az ilyeneknek nem valo az elet.
Tudod milyen jo dontes volt eljonnom abbol a kapcsolatbol? El nem tudom mondani. De remelem megtapasztalod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!