Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha fél év után nem változott akkor nem is fog?
Keress kommunikációs technikákat, és próbáljátok ki őket.
Volt már hogy elegem lett, szakítani akartam, és hirtelen partner lett benne. Aztán később minden vissza a régibe. Ha nem látsz érdemi változást, akkor nem is lesz.
A mostani párommal is voltak ilyen gondjaink, és idő volt, de ő tényleg változtatott. Nekem is kellett.
Ő amolyan, ne beszéljünk meg semmit, csak lépjünk túl rajta típus volt. Sok idő és türelem volt, hogy rávezessem, jobb ha megbeszéljük a dolgokat, különben két év múlva ugyanebben toporgunk majd. Volt hogy feladtam, és nem akartam megbeszélni és még ő jött, hogy de meg kell, hogy jó legyen a kapcsolatunk.
Ő az első ilyen, akivel találkoztam. Ritka kincs, úgyhogy vigyázok rá mint a szemem fényére. De léteznek ilyenek, az a lényeg.
Az ember sosem másért, hanem csak önmaga miatt tud (tartósan) megváltozni.
Félév szerintem nagyon-nagyon kevés idő egy kapcsolatban. Szinte semmi.
Hülyeség az, amikor ugyanazt csináljuk más eredményt várva.
Ti még ennyit sem tesztek. Nincs valami, amit tesztek, amin változtatni kéne. Egyszerűen nem csináltok semmit. Ha nem megy, mit akarsz erőltetni? Megveszéltek valamit na persze. Ha a megbeszélésnek van végeredménye, akkor egyik vagy mindkét fél változik. Ezek a változások belül zajlanak le, és látszódik az eredményük. A párodnál ilyen nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!