Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Autobalesetem volt és nagyon megviselt ezért kiirattam magam a hétre betegre de a barátom rendesen kiakadt, mert akkor ő nem tud elmenni az anyjához. Nemhogy támogatna lelkileg még belém is rúg azzal h zavarja h itthon vagyok Szerintetek ez normális?
Sajnalom Kerdezo, mielobbi jobbulast!
Sajnos en is megtapasztaltam az empatia hianyat, engem elutottek, eltort a terdem, a sipcsontom, az egesz labam a combom tetejeig be volt gipszelve, az exem meg orjongott. Gyakorlatilag magatehetetlen voltam, nehez volt a gipsz, igy nen tudtam egyedul meg a wc-re se kimenni, fajdalmaim voltak, o meg teljesen cserbenhagyott. 2 nap "kedvesseg" utan leorditott, hogy mekkora egy bena szar vagyok (hogy szabalyosan kozlekedek a zebran), es, hogy o ezt nem fogja csinalni. Azutan kb nem ertem se enni, se inni, nehogy wc-re kelljen mennem. Aztan leorditotta a fejem, hogy pokerezni akart a barataival, de itthon vagyok, es elb. Szom az estejet, na ekkor kipenderitettem a francba. Anyukam sza it vett ki es apolt, amig jarogipszem nem lett.
Gondolom a patodon ha kitorne egy betegseg meg apolni kene. Sokaknaka joban-rosszban csak egy iranyba mukodik. Nagy valasztopontja lehet ez a kapcsolatotoknak. Gondolkozz el azon, megeri e vele lenned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!