Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek volt már olyan hogy akivel jártatok épp, ahhoz inkább csak lelkileg vonzódtatok és testileg annyira nem? NORMÁLIS VÁLASZOKAT KÉREK!
Nem.
Alapból nem jövök össze olyannal aki nem tetszik aki nem vonzó számomra.
Ez nem feltetlen arrol szol hogy nem tetszik az illeto.
Szerelmes biztos nem vagy.5evig voltam baratommal az utolso 2evben nem volt szex csak neha mert nagyon jo volt vele de a szexet nem kivantam pedig helyes volt!Csak megszoktam vagy ilyesmi..
Megbeszeltuk a nyitott kapcsolatot en is voltam valakivel o is..De no vagyok amikor megtudtam hogy o is volt valami r***ncal ott megundorodtam tole es szakitotttunk
Nekem volt olyan barátom, aki kifejezetten csúnyácska volt: kövérkés, kopaszodó, alacsony, arcra sem volt valami szépség, mégis teljesen bele voltam habarodva, lelkileg annyira meg tudott fogni. Viszont nálam ebből a lelki vonzalomból nagyon hamar fizikai vonzalom is kialakult.
De volt olyan srác is, aki nem tetszett, bár jól el tudtunk beszélgetni, megértettük egymást és vele kapcsolatban meg semmi nem lett az egészből, soha nem vonzódtam hozzá, mint férfihoz.
Nálam ez attól függ, hogy lelkileg hogy érzek iránta: barátilag, vagy szerelemmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!