Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/lányok! Leírnátok nekem, hogy lelkileg mit éreztetek az elsőnél? Normális emberek válaszát várom, én még szűz vagyok (23 éves vagyok) és az egész szex (és egyáltalán egy igazi kapcsolat) dolog nekem olyan idegen, misztikus még.
nekem is idegennek tűnt a szex meg a komoly kapcsolat.. de átélni és elgondolni tök más.
majd a szerelem kiver minden hülye gondolatot a fejedből.
tanácsokat? mivel kapcsolatban? mindig légy őszinte és mondd ki mi nyomja a szíved! a férfi ember nem gondolatolvasó.. és ha az is lenne akkor se érteni meg mi miért zajlik le a női lélekben.
próbálj meg minél érthetőbben tényeket közölni a férfival. kommunikálj a pároddal.
a tartós kapcsolat titka egy intelligens feleség és két TV.
ne feledd.:)
23/f
jó.
ennél kimerítőbben is meg tudnám fogalmazni, de nem teszem, m v.kinek nem sikerül jól, rágörcsöl, és annak sz*r lesz.
ha az első együttlét szerelemből történik,akkor bármi történjék is biztos csodálatos lesz!
Ha nincsenek érzelmek,akkor elsülhet rosszul is a dolog sajnos.....
Én 16 éves vagyok, és nemrég veszítettem el egy olyan fiúval, akivel..hogy is fogalmazzak...nyitott kapcsolatban vagyunk, titokban...szóval senki sem tud rólunk :) ... nem voltam előtte úgy ezzel a szüzesség dologgal h a nagy Ő-vel veszítsem el, és hogy mittudomén mennyi idő után..nekem ez nem volt ilyen nagy dolog.. úgy gondoltam hogy ha valakivel le akarok feküdni, akkor az, hogy szűz vagyok, nem gátol meg benne...persze ezt nem úgy kell érteni, hogy akárkivel lefekszek ha olyanom van... nagyon jó volt és egyre jobbak is az együttlétek :D .. csak tudom hogy nem lenne szabad bele érzelmet vinni, és azthittem h sikerülni is fog...de nem..rájöttem hogy nem fog menni.. kezdek beleszeretni.. pedig nemkéne :\ de hátha még valami jó is kisülhet belőle :) a lényeg h nagyon szeretek vele lenni, és örülök, hogy vele veszítettem el.. [és annak is hogy ő sem ilyen nagy "dugós" fiú, mert előttem elég kevés lánnyal volt..és ez tetszik:)]
"cSiLlA"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!