Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha nem akar elvenni, jogosan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem akar elvenni, jogosan várja el tőlem, hogy feleségként viselkedjek?

Figyelt kérdés

Lassan hét éve "járunk", mindketten 30 felett vagyunk. Évek óta hiteget, hogy majd lesz eljegyzés meg esküvő, de már kezdek beletörődni, hogy sose lesz ebből semmi. Átgondoltam a dolgot, nem akarok vele szakítani, mert szeretjük egymást, és ezt az egyet leszámítva nagyon boldog vagyok vele.

Viszont nagyon igazságtalannak érzem, hogy "pasim-csajom" kapcsolatban bizonyos elvárásai vannak felém. Kötelező elviselnem az anyját, aki látványosan utál engem, hazudozik rólam és kibeszél minket. Kötelező olyan családi eseményeken részt vennem, ahol van egy "kedves" családtagja, aki folyton kétértelmű megjegyzéseket tesz nekem, pl. aki 30 felett nem kelt el, az selejt, de persze nagy tisztelet a kivételnek... meg nagyon zavar, hogy bárhová megyünk, vagy egy családi, vagy egy baráti találkozóra, minden pár törvényes házasságban él egymással, vagy jegyesek, csak mi nem. Bárhol vagyok, akár munkában, vagy akár egy régi ismerőssel összefutva, nekem szegezik a kérdést, hogy ennyi év után hogyhogy nem volt még esküvő, én meg nem tudok már erre mit mondani... Vagy megalázom magam azzal, hogy bevallom, hogy én nagyon szeretnék hozzámenni, de ő nem akar elköteleződni, vagy úgy csinálok, mintha nekem is jó lenne így.

Egy ideje nem járok el vele sehová, kikötöttem hogy főleg esküvőre nem. Jövőre kettő is lesz a családjukban, és mindenki rám van kiakadva, hogy nem kísérem el a "páromat", és nem tudom elmagyarázni, hogy azért nem megyek, mert fáj látni, hogy mást elvesznek, én meg egy sima élettárs, egy barátnő vagyok. Meg mert nem bírom már a megjegyzéseket, vagy a kérdezősködést.

2020. júl. 8. 15:40
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:
100%
Hát tudod ezeket olvasva,én arra jutnék hogy egy ilyen ember ne rabolja az időmet,na meg még+ ez a family😱Isten őrizz!És igen kidobnám,mert ezek olyan dolgok.....a többit tudod/érzed.
2021. ápr. 13. 22:30
 42/54 anonim ***** válasza:
100%
Azóta meg együtt?
2022. ápr. 30. 09:47
 43/54 A kérdező kommentje:

Együtt vagyunk, már nem reménykedek semmiben. Ő pedig elfogadta, hogy én sem erőltetem már meg magam a kedvéért, ha ő sem volt képes egy számára semmi megerőltetéssel járó dolgot megtenni értem. Annyit szerettem volna, hogy két tanúval elmenjünk az anyakönyvvezetőhöz meg a paphoz, nem többet. Se gyémánt, se hercegnőruha, se vendégsereg nem volt fontos számomra, csak hogy végre a hozzátartozója lehessek. Ha valakiben esetleg felmerülne, még a pénzét se kellett volna féltenie tőlem, mert közel azonos anyagi helyzetünk van, jól keresek, partner lettem volna abban is, hogy írjunk házassági szerződést. Mivel ennyit is sajnált tőlem, azóta én sem kísérem el a hazug, sz.rkeverő anyjához látogatóba, aki mindenhol csak kibeszél engem, se a sógornőjéhez, aki folyamatosan röhögött rajtam meg a helyzetemen, és azóta, hogy utóljára írtam ide, már esküvőkre is nélkülem jár.

Az az egy előnye van az egésznek, hogy amióta az anyjától tartom a távolságot, megtaláltam a lelkibékémet.

2022. ápr. 30. 17:05
 44/54 anonim ***** válasza:
13%
Nekem nem kellenél az biztos
2022. ápr. 30. 17:33
 45/54 anonim ***** válasza:
100%
44# teged ki a halal kerdezett? Meg egyatalan kit erdekel , hogy neked ki kell , ki nem?! Huzzal mar innen!
2022. ápr. 30. 17:47
 46/54 anonim ***** válasza:
100%
Kerdezo ! Sajnalom , de kozben azert orulok, hogy nem kototted le magad hivatalosan ezzel az emberrel. Jobbat erdemelsz.
2022. ápr. 30. 17:48
 47/54 anonim ***** válasza:
0%

Senki nem kérdezett, de téged se! Ha nem tetszik mehetsz tudod hova.

Itt mindenki azt mondja amit gondol te is, én is. Ha lekrvaanyázlak, akkor törlik a hozzászólást. Ezért nem krvaanyázlak, csak gondolom.

2022. ápr. 30. 18:32
 48/54 anonim ***** válasza:
100%
Huha... lehet elfogom sirni magam , te kis nyomorek!
2022. ápr. 30. 18:36
 49/54 A kérdező kommentje:
#44 Nem vagyunk egy kategória, engem csak EGY férfi nem akar feleségül venni, te viszont egy nőnek SEM kellesz, azért vezeted le itt a feszkót. Egyébként sírva fakadnál a gyönyörtől, ha egy fele olyan szép csaj szóba állna veled, mint amilyen én vagyok.
2022. ápr. 30. 21:19
 50/54 anonim ***** válasza:
83%

Sokkal rosszabb ha az nem akar elvenni, akit szeretnél és egy csomó olyan meg igen, akit nem :D úgyhogy ez nem sikerült 🤣

Bocsi, másik válaszoló vagyok.

A lényeg, higy DOBD a pasit mert egész életedben bánni fogod, ha házasodnal de vele nem tudsz. És igen, azért nem vesz el, mert érzi, hogy nem rad vágyik, nem veled akar megoregedni, hanem várja a nagy heves lobogó szenvedélyt, amit majd egy fiatalabb csaj képében ha megkap, abban a pillanatban ejtve leszel, a kiscsajnak meg két hónap után csillog majd a gyűrű az ujjan. Te döntesz, hogy megvarod e ezt, én nem tennem.

23N

2022. ápr. 30. 23:04
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!