Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális, hogy azért nem akar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy azért nem akar elvenni, mert nekem nem kellenek érzelmek ahhoz, hogy élvezzem a szexet?

Figyelt kérdés

A párommal 6 éve vagyunk együtt, 21 évesen jöttünk össze. Nagyon sok témáról beszélgettünk, köztük a szexről is, én pedig kifejtettem, hogy nekem nem kellenek az élvezethez komolyabb érzelmek, csak vonzalom. Ő erre nem szólt semmit, elfogadta.

Egészen mostanáig. Fél éve bekerült egy új munkahelyre, ahol a csapatvezetője egy 40-es pasas, akinek mindannyian isszák a szavait a fiatalok, és ő meg "okosítja" őket a nőkről. Minden személyes dolgot megosztanak vele. Ő ültette el a bogarat a párom fülébe, ő mondta, hogy házasságra, anyaságra nem való az olyan nő, aki nem undorodik attól, hogy szerelem nélkül szexeljen, mert az potenciálisan hűtlen lesz, és ha a női monogám ösztön hiányzik belőle, akkor más ösztönök is fognak vszeg.

Kibökte nekem, hogy ez aggasztja bennem, és nagyon zavarja, hogy voltam előtte 2 férfival, és az egyik kaland volt és képes voltam élvezni.

Soha nem csaltam meg, nem is tenném, nekem nem áldozat a hűség, csak egyszerűen őszinte voltam magammal és vele is a szexes témában, nem akartam hazudni, hogy erkölcsösnek és fölényesnek tűnjek, hogy képtelen vagyok kötelék nélkül szexelni. Egyszerűen nem így van.

Mit tegyek? Nem akarok ennyi évet kidobni az ablakon, ugyanakkor iszonyatosan megbánt a gondolkodásával, és azzal is, hogy mások véleményére ad, olyanéra, akit alig ismer, én pedig 6 éve vagyok a hű, őszinte társa.

2019. máj. 8. 14:15
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
14%
Nekem sem kellene olyan ember aki nekem azt mondja képes érzelmek nélkül szexelni. Ezt érthetem magamra is hogy azt hiszem minden rendben van mert van szex is közben meg lehet már nem is szeret. Szerintem ezt ő is így gondolja. Én sem tudok érzelmek nélkül csak úgy dugni valakivel de rengeteg ember meg igen.
2019. máj. 8. 14:27
 2/29 anonim ***** válasza:
24%
Ha képes vagy kötelék nélkül szexelni, mi késztet arra, hogy lelki kötelékbe lépj vele egy házasság keretei között? Mivel lesz több akkor a szexualitás köztetek ennek tükrében, ha képes vagy érzelmek nélkül is kielégülni? Vagy csak a tested elégült ki? Akkor viszont győzött akkor az ösztönöd, hogy belementél csak úgy testiségbe az illetővel. Számomra a testiség szent kötelék, melyet megelőz a lelki, érzelmi kapocs. Testileg csak akkor tudok levetkőzni valaki előtt, ha lelkileg már meztelenek vagyunk egymás előtt. A szex normális, hagyományos esetben az egymás iránt érzett érzések, a kapcsolat fizikai beteljesülése, a korona. Nem a kutya-macska módon ugorjunk fejest egymás ágyába című műsor, ami után reméljük majd a folytatást, vagy van, akik ugye semmit. Fordítva ültök a lovon. Nem tisztelitek saját magatokat, hogy csak úgy pár kedves szóért és pajzán tekintetért oda dobjátok a testeteket a másiknak. Miért van az, hogy a legtöbb nőnek a kaland szó kötetlen szexuális élményt jelent, míg nekem férfiként egy túrabakancsos kirándulást? Uram, Teremtőm. 31F
2019. máj. 8. 14:30
 3/29 anonim ***** válasza:
27%
Őszintén szólva én is tartózkodnék ilyen nővel családot alapítani. Mindig ilyen csajokat keresek, akiket elköteleződés nélkül is ágyba lehet vinni, de ilyennek nem tudnék tartós kapcsolatot kialakítani, nemhogy gyereket vállalni. Ez a szomorú igazság. Csajok kicsapongó élete ebben a liberális világban előbb-utóbb vissza fog ütni...
2019. máj. 8. 14:31
 4/29 anonim ***** válasza:
27%
Igazat adok a párodnak. Nem azmiatt van ez, mert valaki megvezette, hanem mert más tanácsára felnyílt a szeme. A házasság komoly dolog és jó esetben a sírig való elköteleződés. Valószínűleg ő egy életre tervez veled és nem szeretne csalódni. Ha te viszont az érzelmeket függetleníted a szexualitástól, meglesz az alibid későbbre ha esetleg megcsalnád..hiszen te 'ilyen vagy', szóltál előre.
2019. máj. 8. 14:37
 5/29 A kérdező kommentje:

Nem éltem kicsapongó életet. Volt egy kapcsolatom még tizenévesen, 17-től 20 éves koromig tartott, utána 1 évig voltam egyedülálló, és az alatt volt 1 db kalandom. Utána jöttem össze a párommal, és 6 éve vagyok vele.

Attól, hogy ki tudok elégülni mélyebb érzelmek nélkül, még képes vagyok szerelemre nem is kicsit. Ha szeretek valakit, nem vágyom másra, és nekem többet jelent a szeretet és a mély kötelék, mint a szex, tehát nem adnám fel a kapcsolatomat azért, hogy valaki mással csak úgy szexeljek, és kapcsolatban sem maradnék senkivel sem úgy, hogy nem szeretem, mert minek. Ha valakivel együtt vagyok, akkor azért, mert a társa szeretnék lenni minden értelemben, és csakis neki.

2019. máj. 8. 14:38
 6/29 A kérdező kommentje:

"Ha te viszont az érzelmeket függetleníted a szexualitástól, meglesz az alibid későbbre ha esetleg megcsalnád..hiszen te 'ilyen vagy', szóltál előre."

Mi vaaan? :D Teljes mértékben szakítóoknak tartom a megcsalást, zéró toleranciám van ilyen ügyben, és rám is vonatkozik.

2019. máj. 8. 14:43
 7/29 anonim ***** válasza:
47%
Hagyd ezeket az ökröket, kérdező. Úgysem értik meg. A kedves párod is képmutató. A legtöbbjük épp így képes élvezni a szexet érzelem nélkül is. Csak megy a papolás. Mondjuk a jó szex fontos a kapcsolatban és sok nő ha durcás, hallani sem akar róla. Előnyösebb ha a nő nem érzelmi játszmát csinál a szexből. Szerintem.
2019. máj. 8. 14:48
 8/29 A kérdező kommentje:
Tényleg kissé képmutató, ugyanis neki 2 csajjal volt egyéjszakás kalandja + még egy 4 hónapig tartó szexkapcsolata is volt előttem.
2019. máj. 8. 14:49
 9/29 anonim ***** válasza:
66%

"női monogám ösztön" What????

Kérdezd meg ezt a jó embert, hogy milyen érzelmek táplálták a két egyéjszakás és szexkapcsolatában?

Még mindig jobb, hogy most derült ki, hogy egy könnyen befolyásolható és kettős mércét alkalmazó alak.

2019. máj. 8. 14:58
 10/29 anonim ***** válasza:
80%
Te meg megmondhatod neki, hogy nem akarod, hogy olyan pasi vegyen el, aki pletyikézik rólad, és ennyire baromi könnyen befolyásolható.
2019. máj. 8. 15:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!