Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy azért nem akar elvenni, mert nekem nem kellenek érzelmek ahhoz, hogy élvezzem a szexet?
A párommal 6 éve vagyunk együtt, 21 évesen jöttünk össze. Nagyon sok témáról beszélgettünk, köztük a szexről is, én pedig kifejtettem, hogy nekem nem kellenek az élvezethez komolyabb érzelmek, csak vonzalom. Ő erre nem szólt semmit, elfogadta.
Egészen mostanáig. Fél éve bekerült egy új munkahelyre, ahol a csapatvezetője egy 40-es pasas, akinek mindannyian isszák a szavait a fiatalok, és ő meg "okosítja" őket a nőkről. Minden személyes dolgot megosztanak vele. Ő ültette el a bogarat a párom fülébe, ő mondta, hogy házasságra, anyaságra nem való az olyan nő, aki nem undorodik attól, hogy szerelem nélkül szexeljen, mert az potenciálisan hűtlen lesz, és ha a női monogám ösztön hiányzik belőle, akkor más ösztönök is fognak vszeg.
Kibökte nekem, hogy ez aggasztja bennem, és nagyon zavarja, hogy voltam előtte 2 férfival, és az egyik kaland volt és képes voltam élvezni.
Soha nem csaltam meg, nem is tenném, nekem nem áldozat a hűség, csak egyszerűen őszinte voltam magammal és vele is a szexes témában, nem akartam hazudni, hogy erkölcsösnek és fölényesnek tűnjek, hogy képtelen vagyok kötelék nélkül szexelni. Egyszerűen nem így van.
Mit tegyek? Nem akarok ennyi évet kidobni az ablakon, ugyanakkor iszonyatosan megbánt a gondolkodásával, és azzal is, hogy mások véleményére ad, olyanéra, akit alig ismer, én pedig 6 éve vagyok a hű, őszinte társa.
Nem éltem kicsapongó életet. Volt egy kapcsolatom még tizenévesen, 17-től 20 éves koromig tartott, utána 1 évig voltam egyedülálló, és az alatt volt 1 db kalandom. Utána jöttem össze a párommal, és 6 éve vagyok vele.
Attól, hogy ki tudok elégülni mélyebb érzelmek nélkül, még képes vagyok szerelemre nem is kicsit. Ha szeretek valakit, nem vágyom másra, és nekem többet jelent a szeretet és a mély kötelék, mint a szex, tehát nem adnám fel a kapcsolatomat azért, hogy valaki mással csak úgy szexeljek, és kapcsolatban sem maradnék senkivel sem úgy, hogy nem szeretem, mert minek. Ha valakivel együtt vagyok, akkor azért, mert a társa szeretnék lenni minden értelemben, és csakis neki.
"Ha te viszont az érzelmeket függetleníted a szexualitástól, meglesz az alibid későbbre ha esetleg megcsalnád..hiszen te 'ilyen vagy', szóltál előre."
Mi vaaan? :D Teljes mértékben szakítóoknak tartom a megcsalást, zéró toleranciám van ilyen ügyben, és rám is vonatkozik.
"női monogám ösztön" What????
Kérdezd meg ezt a jó embert, hogy milyen érzelmek táplálták a két egyéjszakás és szexkapcsolatában?
Még mindig jobb, hogy most derült ki, hogy egy könnyen befolyásolható és kettős mércét alkalmazó alak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!