Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mik a kifogások arra hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik a kifogások arra hogy a párotok nem jegyez el/ nem akar elvenni? (Morning show alapján)

Figyelt kérdés

[link]

ma reggel hallgattam a morning showt, amiben egy nőt már 4 éve jegyezte el a barátja, de kifogásokat talál miért nem akarja őt elvenni.

A barátommal mi másfél éve vagyunk együtt, én 22, ő 25. Tudom még fiatalok vagyunk, és nem is régóta vagyunk együtt, de eljegyzés leghamarabb 3 év múlva lehet, amit ő nekem ki is jelentette, mert addig hitelt törleszt és nem lesz pénze gyűrűre, stb. A kocsi viszont több milliós, a barátom nem keres rosszul, mert a kocsi mellett mindenre van pénze, minden hónapban kb. 80-90 et költ rá.

Ez is csak egy kifogás? Veletek is történ(t) már hasonló?

22L

2012. ápr. 19. 10:52
 1/8 anonim ***** válasza:
76%

Szerintem ez annyira elcsépelt dolog.

Kijelenteni, hogy 3 év múlva eljegyezlek, de előbb még törlesztek, mert nincs pénzem gyűrűre...Ez annyira proli. Miért kell erre ennyire rágörcsölni? Majd eljegyez, ha el akar, vagy lehetősége lesz rá. Olyan gáz ezt előre napra pontosan megtervezni.

2012. ápr. 19. 10:57
 2/8 anonim ***** válasza:
Mi 8 éve vagyunk együtt....de még semmi nem történt, nem is beszéltünk róla, de nem is izgat...
2012. ápr. 19. 11:13
 3/8 anonim ***** válasza:
Szerinted manapság mire garancia az eljegyzés vagy épp a házasság? Csak kérdem. Szerintem amíg nincs tervben gyerek, addig felesleges ezen gondolkozni. A gyerek miatt érdemes házasodni, mert sokat lehet szívni a bürokráciával, ha a szülők nem házasok.
2012. ápr. 19. 11:20
 4/8 anonim ***** válasza:

Mi 12 éve élünk együtt teljes összhangban.Se eljegyzés,se házasság,bár egyikünk sem agyalt rajta,és nem is terveztük.

Én azt mondom,hogyha két ember nagyon szereti egymást,és látszólag mindkét fél akar eljegyzést-házasságot akkor oda nem kellenek kifogások.Az eljegyzést meg lehet úszni egy gyűrű árából is.Vesz a férfi egy gyűrűt,ráhúzza a párja ujjára mondván,ettől a naptól kezdve tekintsd a gyűrűt eljegyzési gyűrűnek.

Ha két ember házasságot akar,akkor oda sem kellenek kifogások.Van 2 tanús esküvő is ami szintén alig kerül pénzbe.

Ha már gyártjuk az okokat,hogy miért nem lehet,ott már nem stimmel valami..

2012. ápr. 19. 11:22
 5/8 anonim ***** válasza:
7%
a házasság ahogy van elcseszett egy intézmény, és a férfi rabbá tételére találták ki :)
2012. ápr. 19. 13:03
 6/8 tetris ***** válasza:

A házasság lehet, hogy elcsépelt, elavult dolog, de akárhogy is nézzük, mégiscsak egy fontos dolog nekünk nőknek.

Mert az a papír, az igenis egy igazolás arról, hogy összetartoztok. Bár a férfiak utálják, és nem is igazán értk, de nekünk nőknek az a papír igenis fontos, mert valamiféle védelmet ad. És egy nő mindig a biztonságra, az állandóságra törekszik.

Az a férfi, aki nem adja meg a párjának ezt a fajta biztonságot, mert számára fontosabbak a saját önös érdekei, meg a szabadsága, annak talán nem is igazán őszinték az érzelmei a nő iránt.

2012. ápr. 19. 14:43
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

2 komoly kapcsolatom volt eddig, egy kb 1 és egy 4 éves. A 2 éves kapcsolatomban már az első évében MAGÁTÓL elkezdett beszélni arról az exem, hogy én vagyok az a nő, akinél biztos abban, hogy komolyan tervezi vele az életét és ha megszereztük a diplománkat, el akar venni feleségül. Elmondta, hogy ezt azért mondta el most nekem, hogy tisztázzuk, mennyire gondolom-e ezt én is hasonlóan, mert ha nem, ne áltassuk egymást. Semmi csöpögés, nagyon intelligensen, és egyértelműen a tudtomra adta. Aztán mivel én nem így gondoltam, korrekten, kulturáltan szakítottunk. Aztán jött a következő párom, a 4 éves kapcsolat: itt én voltam, aki úgy érezte, hogy Ő az, akit egész eddigi életemben kerestem és nem csak le tudnám, hanem le akarom vele élni az életem. De én nem mondtam neki semmit, csak vártam, hogy majd ő is azt fogja mondani, amit anno a másik. De nem mondott semmit, soha semmiféle célzást nem tett, amire arra utalhatna, hogy ilyen távlatokat lát bennem, bennünk. Aztán úgy a 2. évünk körül rákérdeztem, hogy mik a tervei. És innentől jött a ködösítés, hogy "ezen még kár agyalni", "majd kialakul magától", "nem kell elsietni, ez komoly döntés", "majd ha lesz elég pénzünk rá"-megjegyzem, lett volna elég pénz...

Na a lényeg, hogy folyamatosan ígérgette, nekem ebből elegem lett és szétmentünk. Aztán ez az exem be is ismerte, hogy olyan hú de sose volt belém szerelmes. Az a tapasztalatom tehát, hogy egy férfi akkor fog melletted komolyan elköteleződni, ha igazán szeret és látja benned a perspektívát. A úgy érzi, te vagy az a nő, akire várt, meg fogja kérni a kezed anélkül, hogy te forszíroznád, meg célozgatnál rá.

2012. ápr. 19. 14:46
 8/8 anonim ***** válasza:
Persze, hogy a nőknek fontos, bennük nem az van kódolva, hogy szerezzenek meg minden pasit, hanem hogy a legjobbat. Míg a férfiakban pedig az, hogy minél több nőt. Ezért inkább a nők a házasságpártiak.
2012. ápr. 19. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!