Állandóan azon jár az eszem, h mikor fog már elvenni, h nyugodjak le?
Mindössze egy éve vagyunk együtt, és még csak 21 vagyok(ő 22). Nagyon nagy a harmónia, körülbelül a második héttől már tervezzük a közös jövőt, és egyikünknek sem furcsa, h úgy beszélünk, mintha egyértelmű lenne, h mi örökre együtt maradunk. Persze vannak viták, de mégsem volt azelőtt olyan kapcsolatom, ahol ilyen hamar már arról beszéltünk h mit h fogunk csinálni majd közösen, h fogunk gyereket nevelni, lakást berendezni stb.
Mostanában állandóan azon jár az eszem, h mikor akar majd elvenni, sokszor beszélnük róla, h még nincs itt az ideje, de mindig mondja, h ő szeretne majd elvenni. Igazából ha most megkérné a kezem megijednék, mert nem akarom ennyire elsietni, de mégis mindig ezt akarom. Szóval vágyom rá, de mégis megijeszt a gondolat. Ha beszélünk mindig meg is mondom neki, h nagyon vágyom rá, h a felesége legyek, de örülök neki h most még nem kell ezt eldöntenem.Miért gondolok mégis ennyit rá? H értessem meg magammal, h attól még h csak később vesz el, még nagyon szeret és ez elég most?
A mi kapcsolatunk is ilyen volt.3hét járás után már tervezgettünk.Kb fél éve járhattunk mikor megbeszéltük hogy mikor lessz eljegyzés,ősszeköltözés esküvő.Nem dátumra időre.
Ha 2év együttélés után is jól megvagyunk összeházasodunk.Többé nem agyaltam.Letelt a két év és összeházasodtunk.Szeretem a konkrétumokat,nem szeretem a "majd" szót.
Az én szüleim is úgy neveltek, hogy házasság előtt ne éljek nemi életet.
Nem fogadtam meg én sem, hát igazából még mindig várom hogy elvegyen a párom. 5éve várok.
Lehet hogy mégiscsak van valami ráció a házasság intézményében???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!