Miért mondják ezt állandóan a szüleim?
Nem akarják, hogy kirepülj. Főleg az utolsó mondatodból gondolok, erről, hogy hülye vagy ha nem maradsz ott.
Azért nem akarják, hogy a dolgaid sikerüljenek, mert egyre közelebb vagy, ahhoz hogy elmenj tőlük.
Próbálj meg leülni velük és megbeszélni, hogy miért csinálják ezt!
Ismeretlenül nem lehet megmondani, te ismered a szüleid 14/L
Szerintem sem akarják elengedni a kezedet. Sok szülő nem képes felérni ésszel, hogy a gyereke felnőtt és önálló. Mielőtt én lettem egyetemista, a nagyszüleim és a szüleim is kiröhögtek, hogy hogy fogom én magam ott ellátni, kábé mintha debil lennék. Most meg köpni-nyelni nem tudnak, mert érdekes módon szépen éldegélek itt magamra utalva és elintézek mindent annak a rendje szerint.
Te mikor mész egyetemre? Mennyi idős vagy? Ne hagyd, hogy a szüleid behálózzanak. Egyébként hihetetlen, de egyre többször tapasztalom, hogy sok ostoba, a gyerekét b.szogató ("úgyse mész át az angol nyelvvizsgán") szülő azt hiszi, hogy velük együtt élni maga a Kánaán. Ne hagyd magad :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!