Ha összeköltözünk sosem fog elvenni, mert már nem lesz érdeke?
Hát ez így durva! Ti érdekből vagytok együtt?
Amúgy meg pasifüggő. Mi 2 hónap után összeköltöztünk és 2 év után összeházasodtunk. De én az elején is nyílt lapokkal játszottam, és megmondtam, hogy bizonyos időn belül (természetesen nem 5 perc alatt, hanem ha megismertük egymást jobban, együtt lakva) el kell döntenie, hogy én vagyok-e az igazi, és hogy elkötelezi-e magát, mert én férjet és családot szeretnék, nem "barátot". Ha komolyan gondolja (meg persze én is), akkor házasság, ha nem gondoljuk komolyan, akkor nincs harag, de nem is kell együtt élnünk, mert nem egymást keressük.
Ha valaki nem tudja eldönteni, hogy el akarja-e kötelezni magát végleg, az mindig nemet jelent, és ami nem megy, azt meg nem kell eröltetni. A papír nem életbiztosítás és nem garancia semmire, de a végleges elköteleződés szándékát jelenti, ami szerintem nagyon fontos. Akinek "nem számít", az aláírja. Csak az tiltakozik ellene, akinek nagyon is számít.
Én ilyen esetben inkább úgy fogalmaznék, a pasi nem látta indokoltnak, hogy elvegye az "asszonyt".
Ha az ember huzamosabb ideig együtt él a másikkal, kiismeri teljesen.
Kiderülnek a rossz szokások, meg minden ilyesmi.
Az mennyiben jobb, ha házasság után összeköltöztök, aztán rájössz hogy nem bírod elviselni a férjed?
Egyébként nem hinném hogy igaz lenne, én 3 éve élek a párommal, és minden célozgatás és hisztizés nélkül fogta magát, és megkérte a kezem magától :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!