Hogy reagálnátok erre? Úgy volt összeköltözünk és most lehet, hogy mégse.
Sziasztok!
20 éves lány vagyok a párom 21 éves, 4 éve együtt vagyunk. Mindketten egy városba járunk egyetemre, de külön albiban voltunk eddig. 1 éve mondogatja nekem, hogy de jó lenne összeköltözni így meg úgy. Erre most látom, hogy írt egy e-mailt, hogy albérletet keres, pedig úgy volt, hogy a meglévő albérletembe költözünk össze. Teljesen elkeseredtem, mert már beleéltem magam, hogy jön hozzám és végre összeköltözünk:( Most is itt sírok:( Vele még nem tudtam beszélni, mert dolgozik, majd csak holnap. Ti hogyan reagálnátok, ha veletek történt volna ez? :(
Szia!
Egyedül vagy az albérletben. Mert lehet, hogy azért keres, mert ketteseben szeretne veled lakni, és úgy gondolja, hogy akkor ha netán pár év múlva lesz gyereketek akkor ő is tudjon külön szobában lenni, amíg nem lesz annyi keresetetek, hogy egy házat tudjatok venni. Beszélj vele holnap. Nyugi, minden rendben lesz.
Kitartás!
Ebben az esetben, bármennyire is fáj, elgondolkodnék azon, hogy merre is tart ez a kapcsolat.
4 év után is még hiteget, és nincs benne annyi gerinc hogy eléd álljon, és megmondja, hogy nem akar veled összeköltözni.
Mindezt úgy, hogy ő hajtogatja egy éve. Te pedig biztos, hogy ebben a lakásban maradsz.
Pff...
Minden döntés elől nem lehet eltáncolni, visszakozni. Valamit vagy akar, vagy nem.
Veled együtt élni szemmel láthatóan nem akar. Sajnálom.
Elég büszke nőszemély vagyok, azt hiszem én egy ilyen megalázás után kiraknám a pi..ba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!