Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom fél év után is fél elvenni a szüzességem, mert nem bízik bennem, úgy tűnik lelki dolgok miatt. Mit tegyek?
Most hétvégén szeretnénk megpróbálni, de attól fél, ha fájdalmat okoz nekem, hevesen fogok reagálni. Elég hirtelen természetű vagyok sajnos. Jogos a félelme?
Így is lassan fél éve lesz, hogy együtt vagyunk, 20 feletti életkorban már ez is kicsit sok (ő ráadásul jóval idősebb nálam).
Nem tudom, mert most erre én is elbizonytalanodtam, hogy mit kellene tennem. Ilyenről még nem nagyon olvastam, inkább a lány szokott visszatáncolni.
UI.: Bocsánat a kategóriáért, de úgy érzem, ez inkább ebbe a kategóriába tartozik, a lelki oldala miatt a dolognak.
Én meg tudom érteni. Szerintem jobban fél attól, hogy nem lesz elég profi és lefikázod.
Jogos a félelme.
Ha a kötözés ennyire nem jó, akkor csináld seggbe. Legalább szűz is maradsz :p
32/f
Valami nem jó ezzel a fickóval férfiilag szerintem. Anatómia vagy funkció terén.
Ilyen nemigen van egy egészséges felnőtt férfinál, mint amit mond.
" Elég hirtelen természetű vagyok sajnos."
Ez eddig hogyan nyilvánult meg a kapcsolatotokban?
Felnőtt férfinél nem normális hogy fél elvenni a barátnője szüzességét. Az hogy heves természet vagy csak kifogás szerintem. Mennyire? Miben nyilvánul meg, mit csinálsz? Milyen szituációban heves?
Minden esetre kétlem hogy ha kicsit is fáj, ott helyben agyon,vered hogy a mentő vigye el. Ebben az esetben megérteném de hát erre gondolom kicsi az esély:D
Nekem ez kamu kifogásnak tűnik a részéről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!