Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennétek ha a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek ha a párotok kijelentené hogy nem fog elvenni benneteket 6 év után sem? Számít vagy csak én vagyok maradi?

Figyelt kérdés
6 éve együtt vagyunk mint egy normális pár éljük nyugodt napjainkat viszont a minap az egyik haverja nálunk volt. Nem tudja, hogy én hallottam amit beszéltek de amikor megkérdezte a haverja hogy jegyesek vagyunk-e flegmán annyit mondott "nem voltunk nem vagyunk és szerintem nem is leszünk nem érzem azt hogy ebből lesz valami" és aztán témát váltottak. Este persze ugyanúgy jött ölelt puszilt. Most csak a haverja előtt akart vagánykodni vagy így is gondolhatja?!Ez számomra 6 év együttlét és együttélés után mérhetetlenül rosszul esik, hogy ennyire nem becsül miközben tudja, hogy én hamarosan családot is szeretnék. 27 éves vagyok Ő 30. Lehet, hogy én csinálok belőle hiúsági kérdést? De lehet nekiszegezem a kérdést és ha nem olyan választ kapok mint amire számítok és nem egyezik a jövőképünk megkérem hogy azonnal pakolja össze a cuccait és költözzön el..
2016. dec. 28. 10:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
91%
Itt nem csak azzal van a baj hogy meg nem tervez eljegyzést... Úgy tűnik ebből a par sorból, mintha nar nem szeretne, csak meg felne kilépni.
2016. dec. 28. 11:00
 2/11 anonim ***** válasza:
89%

Azért nem minden férfi válaszol ilyet a havernak, mert "vagánykodni" akar...

Egyáltalán nem te csinálsz belőle hiúsági kérdést, ne nyomd el magadban, hogy ez zavart, hanem kérdezz rá. És azt se hagyd, hogy kikerülje a választ.

2016. dec. 28. 11:05
 3/11 anonim ***** válasza:
90%

"nem voltunk nem vagyunk és szerintem nem is leszünk nem érzem azt hogy ebből lesz valami"

Bocsi de szerintem csak kényelemből van ebben a kapcsolatban.

Mellesleg egy érzelmileg érett ferfi nem mond ilyen a barátjának meg kakaskodásból sem.

Kérd számon a hallottakat! Ja és nem vagy maradi, alapvető tiszteletről van szó.

2016. dec. 28. 11:20
 4/11 anonim ***** válasza:
89%

Egyetértek az előzőekkel. Ha csak nem akarna elvenni, azt jelentené, neki nem fontos a házasság - ami már eleve nem szerencsés, hisz neked az, úgy tűnik.

De azt mondta hogy ebből nem is lesz valami, tehát ahogy írták, kényelemből van veled.

Én szembesíteném (igazából a helyedben már ott rájuk nyitottam volna az ajtót és meredten néztem volna rá).

2016. dec. 28. 11:23
 5/11 anonim ***** válasza:
90%

Ha hat év után ő azt érzi, hogy ebből nem lesz semmi, akkor a családalapításra rá se kérdezz szerintem.

Legfeljebb kapsz pár kitérő választ, hogy ekkor-akkor, de persze hogy ő is akar gyereket, stb.

Ez az egy mondat épp elég volt szerintem, még csak magyarázkodnod sem kell, ha kirakod.

Megmondod neki szinte szó szerint ugyanezt, hogy bocs, de én hamarosan családot szeretnék, mi meg nem vagyunk jegyesek, és nem érzem azt, hogy ebből lesz valami.

Szerintem le fog neki esni, hogy hallottad ezt a beszélgetést.

Ne adj neki lehetőséget a magyarázkodásra, mert a csillagokat le fogja hazudni az égről, hogy a kényelmes kis élete megmaradjon.

Azért hat év nem kis idő, ha akart volna, már rég megkér, ezt pedig te is tudod, akkor is, ha magadnak se vallod be.

2016. dec. 28. 11:30
 6/11 anonim ***** válasza:
87%
Itt nem lesz közös jövő.Már csak az a kérdés, mikor lesz benne annyi gerinc, hogy a szemedbe mondja.
2016. dec. 28. 12:05
 7/11 anonim ***** válasza:
0%

Vele kellene ezt megbeszélned.

Egyébként meg mi van, ha dacból ad ilyen választ, mert a haver túl indiszkrét?

Pl. mikor nekem anyám már sokadszor jön elő azzal, hogy legyen már valakim meg mikor fogok szülni, akkor már odáig jutottam, hogy azzal vágok vissza, hogy nem akarok gyereket. Ami nem teljesen igaz, csak másképp nem tudtam még leállítani, és nem szeretem, ha ez a téma.

2016. dec. 28. 13:52
 8/11 anonim ***** válasza:
67%

Tovabbiakban sem akar elvenni, egy szereto tars nem mond ilyet felvagasbol sem.

Csupan kenyelembol van veled.

Nem csinalsz belole hiusagi kerdest, kerdezz ra es ha kitero valaszt ad, akkor fel is ut, le is ut. Ha van gerince azt mondja, hogy nem akar csaladot alapitani, nem mindenki hazasodik, penz miatt vagy kulonbozo okok miatt, ez az o dolguk. Viszont ezt mar a kapcsolat elejen jo tisztazni, hogy ne olyan mellett legyunk, aki nem olyan beallitottsagu, amilyen te. Beszelgess el vele.

2016. dec. 28. 15:07
 9/11 anonim ***** válasza:
70%
Nem is az a baj hogy nem akar elvenni, én is ismerek olyan párt ahol a srác egyszerűen nem tekinti fontosnak a házasságot, neki az egy darab papír, de az hogy azt mondja 6 év után hogy ebből nem lesz semmi már gond.
2016. dec. 28. 18:18
 10/11 anonim ***** válasza:
74%
Az még talán elfogadható (már akinek, nekem biztos nem), hogy nem akar elvenni feleségül, de ez a kijelentés, hogy nem lesz ebből semmi.. Szerintem mindent elmondott. Ne alázd magad tovább. El van veled, de láthatóan amint jön egy csaj akibe szerelmes lesz, te röpülsz. Ha tényleg családot szeretnél akkor jó lesz ha megfelelő partnert keresel hozzá. Így is túl sokáig vártál. Nem is beszéltetek róla sohasem, hogy mik a tervei? Elég gáz ne haragudj.
2016. dec. 28. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!