Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek ha a párotok kijelentené hogy nem fog elvenni benneteket 6 év után sem? Számít vagy csak én vagyok maradi?
Azért nem minden férfi válaszol ilyet a havernak, mert "vagánykodni" akar...
Egyáltalán nem te csinálsz belőle hiúsági kérdést, ne nyomd el magadban, hogy ez zavart, hanem kérdezz rá. És azt se hagyd, hogy kikerülje a választ.
"nem voltunk nem vagyunk és szerintem nem is leszünk nem érzem azt hogy ebből lesz valami"
Bocsi de szerintem csak kényelemből van ebben a kapcsolatban.
Mellesleg egy érzelmileg érett ferfi nem mond ilyen a barátjának meg kakaskodásból sem.
Kérd számon a hallottakat! Ja és nem vagy maradi, alapvető tiszteletről van szó.
Egyetértek az előzőekkel. Ha csak nem akarna elvenni, azt jelentené, neki nem fontos a házasság - ami már eleve nem szerencsés, hisz neked az, úgy tűnik.
De azt mondta hogy ebből nem is lesz valami, tehát ahogy írták, kényelemből van veled.
Én szembesíteném (igazából a helyedben már ott rájuk nyitottam volna az ajtót és meredten néztem volna rá).
Ha hat év után ő azt érzi, hogy ebből nem lesz semmi, akkor a családalapításra rá se kérdezz szerintem.
Legfeljebb kapsz pár kitérő választ, hogy ekkor-akkor, de persze hogy ő is akar gyereket, stb.
Ez az egy mondat épp elég volt szerintem, még csak magyarázkodnod sem kell, ha kirakod.
Megmondod neki szinte szó szerint ugyanezt, hogy bocs, de én hamarosan családot szeretnék, mi meg nem vagyunk jegyesek, és nem érzem azt, hogy ebből lesz valami.
Szerintem le fog neki esni, hogy hallottad ezt a beszélgetést.
Ne adj neki lehetőséget a magyarázkodásra, mert a csillagokat le fogja hazudni az égről, hogy a kényelmes kis élete megmaradjon.
Azért hat év nem kis idő, ha akart volna, már rég megkér, ezt pedig te is tudod, akkor is, ha magadnak se vallod be.
Vele kellene ezt megbeszélned.
Egyébként meg mi van, ha dacból ad ilyen választ, mert a haver túl indiszkrét?
Pl. mikor nekem anyám már sokadszor jön elő azzal, hogy legyen már valakim meg mikor fogok szülni, akkor már odáig jutottam, hogy azzal vágok vissza, hogy nem akarok gyereket. Ami nem teljesen igaz, csak másképp nem tudtam még leállítani, és nem szeretem, ha ez a téma.
Tovabbiakban sem akar elvenni, egy szereto tars nem mond ilyet felvagasbol sem.
Csupan kenyelembol van veled.
Nem csinalsz belole hiusagi kerdest, kerdezz ra es ha kitero valaszt ad, akkor fel is ut, le is ut. Ha van gerince azt mondja, hogy nem akar csaladot alapitani, nem mindenki hazasodik, penz miatt vagy kulonbozo okok miatt, ez az o dolguk. Viszont ezt mar a kapcsolat elejen jo tisztazni, hogy ne olyan mellett legyunk, aki nem olyan beallitottsagu, amilyen te. Beszelgess el vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!