Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek ha a párotok kijelentené hogy nem fog elvenni benneteket 6 év után sem? Számít vagy csak én vagyok maradi?
Figyelt kérdés
6 éve együtt vagyunk mint egy normális pár éljük nyugodt napjainkat viszont a minap az egyik haverja nálunk volt. Nem tudja, hogy én hallottam amit beszéltek de amikor megkérdezte a haverja hogy jegyesek vagyunk-e flegmán annyit mondott "nem voltunk nem vagyunk és szerintem nem is leszünk nem érzem azt hogy ebből lesz valami" és aztán témát váltottak. Este persze ugyanúgy jött ölelt puszilt. Most csak a haverja előtt akart vagánykodni vagy így is gondolhatja?!Ez számomra 6 év együttlét és együttélés után mérhetetlenül rosszul esik, hogy ennyire nem becsül miközben tudja, hogy én hamarosan családot is szeretnék. 27 éves vagyok Ő 30. Lehet, hogy én csinálok belőle hiúsági kérdést? De lehet nekiszegezem a kérdést és ha nem olyan választ kapok mint amire számítok és nem egyezik a jövőképünk megkérem hogy azonnal pakolja össze a cuccait és költözzön el..2016. dec. 28. 10:55
11/11 anonim válasza:
Na mi lett kérdező, beszéltetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!