Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Együtt maradnál vele, ha szereted, de tudnád hogy sosem fog elvenni?
Szia
Az a kérdés jobbra vagy balra eldögléséhez, szerintem előbb azt kéne eldöntened mennyire fontos neked a tényleges hazásság. Van akik papír nélkül leélnek egy életet szeretetben és hűségben példásan az emberiség történetében. Van akiknek megvan a házasságról a papír de két év múlva elválnak vagy hűtlenek és állandóan egymás haját tépik.
Azt kell mérlegelned mennyire fontos neked a házasságkötésről szóló papír?
elnézést, rosszul fogalmaztam.
nem azon van a hangsúly, hogy nem akar elvenni, hanem hogy nem akar örökre velem maradni.
Lesz egy nő, őt kéne elvennie 5-6 év múlva (családi okok miatt). Ha nem veszi el, szembemegy a családjával, amit nem akar (de ebben még nem biztos).
ha engem elvenne, kitagadnák.
szóval megéri vele lenni, addig ameddig "tudunk" és a sorsra hagyni, hogy talán elvesz, de leginkább nem?
több mint egy éve vagyunk együtt egyébként, és július óta együtt lakunk.
ne, nem maradnék vele
és nem azért mert nem venne el, mert nekem nem fontos.
hanem mert töketlen és inkább elvesz egy idegent, csakhogy anyuci apuci ne legyen mérges
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!