4 éve együtt,1 gyerek, elvenni nem akar, szex nincs egy éve, mennél, vagy maradnál?
Mennék.
Ahol már nincs szeretet, a legelemibb tisztelet sem, nem érdemes tovább kínozni három embert.
Találhatsz még magadnak férfit, aki szeret, tisztel, gyermeket akar tőled! Ne vesztegess még több időt rá!
Ha nem jó neked, menj, de:
4 éve vagytok együtt. Te évente szülni akarsz, vagy mi? Ráértek még a tesóval is (addig tudsz fogyni kicsit...) Túl korán lett bevállalva az első (ha egyáltalán az ő beleegyezésével, ugye.)
"Milyen szeretet ez?" Hol van itt a szeretet, kérem?
Nem mennék, menekülnék..mielőbb..ott elbukott az egész, hogy azért nem akar gyereket, mert "túlsúlyos vagy"...nálam már ott repült volna.
Gondolom a terhesség alatt meghíztál, és már nem kíván, ezért nincs szex.
Nem is értem, ha már azt fontolgatod, hogy vége, akkor hogy lehet a másik opció az, hogy még egy gyereket szülsz neki? Eszüknél vannak az ilyen nők? Nem tudok mit kezdeni az életemmel, szar a párkapcsolatom, de szülők még egyet, hátha jobb lesz! Csak rám megy még 30 kg, akkor rendeződik az életem!
9-es hagyd, az ilyeneknek mindegy, csak legyen valami aktuális balek aki felcsinálja őket és ezzel egyetemben eltartja. :D
Én sem értem, hogy el akarja hagyni, de közben azért hisztizik, hogy mért nem gyártanak le mégegy nyomorult sorsú gyereket dísznek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!