Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek gond ha a páromat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gond ha a páromat szeretném elvenni hivatalos úton is? Annyira szeretem, már jóideje együtt élünk. De ezt törvényes úton nem lehet. Ez aggasztó szerintem. Férfi vagyok és meleg.

Figyelt kérdés

2013. aug. 12. 15:03
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
56%
Nem gond, de Magyarországon törvényes úton nem lehet. Aggaszt vagy sem, ez van.
2013. aug. 12. 15:05
 2/27 A kérdező kommentje:
Azt tudom, hogy nem lehet. De aggasztónak tartom. Ha tetszik ha nem.
2013. aug. 12. 15:06
 3/27 anonim ***** válasza:
10%
Javaslom, költözzetek olyan országba, ahol ez lehetséges. Ti is nyertek vele, meg mi is.
2013. aug. 12. 15:07
 4/27 anonim ***** válasza:
2013. aug. 12. 15:08
 5/27 A kérdező kommentje:

A külföldre költözést nem tartom megoldásnak erre. Még ha páran örülnének is ennek.

Nem nem unatkozom.

2013. aug. 12. 15:11
 6/27 anonim ***** válasza:
21%

Te most itt direkt vitát szeretnél? Engem abszolút nem érdekel, nem vagyok homofób.

Ha házasodni akartok, azt más országban lehet. Ennyi.

(első)

2013. aug. 12. 15:12
 7/27 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék vitát de Te is beláthatod ha valamit nem tudsz megoldani akkor nem a külföldre menés a reakció.
2013. aug. 12. 15:13
 8/27 anonim ***** válasza:
43%
Nyilván szembeszállni a politikusokkal és a közvéleménnyel sokkal egyszerűbb. Ja, igen, hisztizni tényleg egyszerű, csak nem megoldás a két fenti esettel ellentétben...
2013. aug. 12. 15:15
 9/27 anonim ***** válasza:
100%

Akkor szerinted a te esetedre mi a megoldás? Ha ide kiírod, akkor majd megváltoznak a törvények?

Ha annyira belföldön akarod megoldani a dolgot, akkor levelezz kitartóan a különböző szervekkel, gyűjts aláírást, mit tudom én… hátha összejön egy hivatalos szavazás a törvénymódosításra.

(még mindig 1)

2013. aug. 12. 15:18
 10/27 A kérdező kommentje:
A hisztit nem értem .
2013. aug. 12. 15:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!