Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eljegyeznek egy nőt, de elvenni nem akarják? Ez milyen már?

Figyelt kérdés

barátnőm teljesen kivan készülve. Párja 1 évvel ezelőtt eljegyezte. Megegyeztek, hogy a házasság nem sürgős, szeretik egymást ez a lényeg. Úgy döntöttek, majd ha jön a baba, akkor összeházasodnak.

Nos, jön a baba, a pasi pedig közölte, hogy neki esze ágában sincs összeházasodni. A barátnőm teljsen összeomlott. Hogy lehet ilyet mondani/tenni egy terhes nővel? 5!!! éve vannak együtt.

2013. aug. 2. 23:13
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
78%
Attól még egy életet leélhetnek együtt, hogy nincs papír róla.
2013. aug. 2. 23:16
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Ronda dolog így átverni a másikat. Az lett volna a tiszta, hogy nyíltam megmondja a srác az elején, hogy nem akar házasságot ezért és ezért. Nem is mondhatott volna rá senki semmit. De ez így egy kicsit azért aljasság.
2013. aug. 2. 23:18
 3/23 A kérdező kommentje:

De a barátnőmnek fontos a házasság, hogy a baba igazi családban nőjön fel, ne zabigyerekként (már bocsánat).

Nem értem a pasija ezt miért nem tudja tiszteletben tartani. Ha csak egy papir, akkor nem mindegy, hogy aláirja-e vagy sem?

2013. aug. 2. 23:20
 4/23 anonim ***** válasza:
100%

"Ha csak egy papir, akkor nem mindegy, hogy aláirja-e vagy sem?"

Ez így van. De valószínűleg a pasinak sem csak egy papír, mert valamiért ódzkodik tőle, tehát valamiért neki neki negatív értelme van a házasságnak. De ezt már az elején kellett volna tisztázni, hogy ki mit akar, van-e közös jövőkép, mert az nem fair, hogy becsapunk valakit.

Valószínűleg félt, hogy esetleg a barátnőd elhagyja, ha megmondja az igazat, ezért inkább jól átb.aszta az agyát. Ez így önzőség. Meg kellett volna hagyni a másiknak a választás jogát a tények ismeretében még a baba előtt.

2013. aug. 2. 23:24
 5/23 A kérdező kommentje:

igen, ez igy van. Az elején tisztázni kellett volna.

A barátnőmet ismerve ezt nem fogja tudni elfogadni, és nagyon féltem őt is meg a babát is. Már több napja szinte csak sir megállás nélkül. Gondolom nagyon megalázó ez most számára. Egy nőt kevés módon tudnak ennél jobban megalázni szerintem, minthogy azt mondják neki, hogy nem akarlak elvenni, miközben annak a férfinak a gyerekét hordja a szive alatt. Nemtudom hogyan segithetnék neki :(

2013. aug. 2. 23:29
 6/23 anonim ***** válasza:
0%
És az jobb, ha az elején áltatja a csajt, hogy lesz házasság és csak kényszerből veszi el? Gondolkodjatok már el emberek. Az emberi érzések, viselkedés, változik idővel. Nem nézitek meg az érem másik oldalát. A srác őszinte. Ezt ki értékeli?
2013. aug. 2. 23:33
 7/23 A kérdező kommentje:
hát jah, marha őszinte volt a srác. :D
2013. aug. 2. 23:36
 8/23 Pendulum92 ***** válasza:
Szerintem már az eljegyzést is a barátnőd erőszakolta ki.
2013. aug. 2. 23:42
 9/23 A kérdező kommentje:
Azt nemtudom megmondom őszintén. :O
2013. aug. 2. 23:51
 10/23 Pendulum92 ***** válasza:
0%
Szerintem engedett a burkolt erőszaknak, aztán megnyugodott, hogy egy pár évig nem lesz napirenden a kérdés. Aztán most hirtelen jött neki a dolog.
2013. aug. 2. 23:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!