Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eljegyeznek egy nőt, de elvenni nem akarják? Ez milyen már?
barátnőm teljesen kivan készülve. Párja 1 évvel ezelőtt eljegyezte. Megegyeztek, hogy a házasság nem sürgős, szeretik egymást ez a lényeg. Úgy döntöttek, majd ha jön a baba, akkor összeházasodnak.
Nos, jön a baba, a pasi pedig közölte, hogy neki esze ágában sincs összeházasodni. A barátnőm teljsen összeomlott. Hogy lehet ilyet mondani/tenni egy terhes nővel? 5!!! éve vannak együtt.
"Úgy döntöttek, majd ha jön a baba, akkor összeházasodnak."
Ez elég világos, ők, ketten döntöttek úgy.
"Akkor a nőnek is el kellett volna fogadnia, hogy a pasi nem szeretne házasodni."
Az egészben az a bibi, hogy elvileg a férfi egészen eddig a pillanatig akart házasodni: ezzel hitegette a nőt, sőt, még el is jegyezte és mindketten úgy döntöttek, hogy ha jön a baba össze is házasodnak. A férfi pedig az utolsó pillanatba visszakozott, mikor már a baba is útban van.
Erre nincs mentség. Ha én nem akarok házasodni, akkor úgy kezdem, hogy nem akarok házasodni. Vagy ha menet közben változik meg a véleményem, akkor erről nem felejtem el tájékoztatni a páromat. Egyszóval nem b. szom át a fejét.
Itt nem arról van szó, hogy kell, vagy nem kell házasság, hanem arról, hogy lehet-e ilyen orbitális átverést megcsinálni egy kapcsolatban? Szerintem nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!