Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eljegyeznek egy nőt, de elvenni nem akarják? Ez milyen már?
barátnőm teljesen kivan készülve. Párja 1 évvel ezelőtt eljegyezte. Megegyeztek, hogy a házasság nem sürgős, szeretik egymást ez a lényeg. Úgy döntöttek, majd ha jön a baba, akkor összeházasodnak.
Nos, jön a baba, a pasi pedig közölte, hogy neki esze ágában sincs összeházasodni. A barátnőm teljsen összeomlott. Hogy lehet ilyet mondani/tenni egy terhes nővel? 5!!! éve vannak együtt.
Jaj, hagyjuk már ezt az iq bajnok dolgot. Ez egyáltalán nem inteligencia kérdése. Sokkal inkább a bizalom, szerelem, őszinteségé.
Akkor aki házasságon kívül "csinál" gyereket, az mind buta, iq hiányos idióta, vagy mi?
Megbízott a párjában, ez olyan nagy dolog? Te jó ég!
Én még azt is elismerem, hogy változhatnak az érzések, meg a hozzáállás idővel. Meg az is lehet, hogy a lány erőszakolta ki az eljegyzést. De akkor is, mikor úgy döntöttek, hogy most már jöhet a baba, legkésőbb akkor meg kellett volna a srácnak mondani, hogy mi is a helyzet.
Szóval nem tudok neki mentséget találni, és nem arra, hogy nem veszi el, ha nem akarja, ne vegye. De lett volna alkalma szólni. Hacsak nem meglepetésként jött a baba.
Tisztázták ezt az elején, a leírásból világosan ki is derül.
Csak a pasi nem tartja be azt amit ígért.
Nem tudom, ez iq-e vagy se, de etikátlan, az fix.
Vagy egyszerűbben: se**et csinál a szájából.
De hát házasságra kényszeríteni meg nem lehet senkit, ha nem akarja, - a másik oldalról tapasztaltam
"Egyébként meg mi az, hogy kierőszakolta az eljegyzést? Ugyan már! Ilyen a világon nincs! Pisztolyt tartott a fejéhez, vagy mi? Ha valakit nem akarok eljegyezni, nem jegyzem el. Hisztizik? Majd abbahagyja. Ezért elhagy? Akkor jobb is. De nem cseszem át a fejét és nem csinálok s.egget a számból, hogy kicsit kényelmesebb legyen!"
Nem mindenki így áll hozzá.
17-es, igen, sajnos nem mindenki így áll hozzá, de ez így akkor sem etikus. Persze, lehet hogy akkor már az elején balhé van, de így meg még rosszabb mindenkinek. Gondolkozni kell! Én sem szeretem, ha valaki zsarolja a másikat, de ez akkor sem jó így. Lehet, hogy a nő másképp döntött volna gyerekkérdésben is, ha ezt tudja, most meg kész tények elé van állítva, már nem választhat.
Van akinek fontos a házasság, van, akinek nem, nem vagyunk egyformák, ezt el kell fogadni mindkét fél részéről, és nem "majd belenyugszik, majd megszokja" alapon viselkedni. Sem a nőnek, sem a pasinak.
Hát igen, nem árt letisztázni előtte a dolgokat. Ha meg egyszer valamit megbeszélünk, ne az utolsó pillanatban változtassuk már meg.
Nem tudom, hogy a férfi eleve nem akart házasodni, vagy csak hirtelen döntött így.
Akkor a nőnek is el kellett volna fogadnia, hogy a pasi nem szeretne házasodni.
Amúgy a kérdező csak és kizárólag a barátnőjével ért egyet. Szánalmas így ítélkezni a másik felett, holott még aztse tudja, hogy kierőszakolt eljegyzés volt-e.
Kérdező, ha máskor felteszel egy kérdést, akkor legyen annyi eszed, hogy pártatlan maradsz és rábízod a véleményeket a válaszolókra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!