Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek gond ha a páromat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gond ha a páromat szeretném elvenni hivatalos úton is? Annyira szeretem, már jóideje együtt élünk. De ezt törvényes úton nem lehet. Ez aggasztó szerintem. Férfi vagyok és meleg.

Figyelt kérdés

2013. aug. 12. 15:03
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
78%
Miért nem érted? Gondolod, hogy Orbán Viktor GYK-t olvas, és ez alapján hoz politikai döntéseket? Ha felfogod, hogy nem így van, akkor azt is beláthatod, hogy itt nem fogod a hozzáállását megváltoztatni, ergo itt csak panaszkodsz --> hiszti.
2013. aug. 12. 15:20
 12/27 A kérdező kommentje:
Sajos ez a levezetés kissé érthetetlen számomra..ergo ha ez a reakció akkor mi a fa..nak irogatsz egyáltalán ide?Unatkozol?Gondolom kis idő és már jön a zsidótéma is meg egyebek :)
2013. aug. 12. 15:23
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
77%-osnak igaza van pedig. Ez csak hiszti a részedről, szerinted mit tudunk mi mondani? A törvényekkel senki nem tud innen szembeszállni. Mit nem értesz ezen?
2013. aug. 12. 15:27
 14/27 anonim ***** válasza:

Mintha nem a te kérdésedben lenne benne, hogy "törvényes úton". Szerinted van erre lehetőség az itteni törvények megváltoztatásán vagy egyéb törvények fennhatósága alá költözésen kívül?

Egyébként igen, mindenki azért van itt, mert "unatkozik". Az oldal látogatása egyfajta időtöltés.

2013. aug. 12. 15:28
 15/27 anonim ***** válasza:

Figyu! Téged itt az ég világon senki sem sértegetett (eddig legalábbis, pedig nagyon igyekszel kiprovokélni) Semmi homofób nincs abban, ha azt írja valaki, hogy egy Gyik-en feltett kérdés nem fog törvényt változtatni.

Nem fog. Se házassággal kapcsolatosat, se mást. Akkor sem változik semmi, ha itt mindenki elmocskol, és akkor sem, ha mindenki egyetért veled. A hiszti az, hogy ezt nem érted. Ha hivatalos utat akarsz, akkor irány a hivatalos út. A gyik nem az.

2013. aug. 12. 15:30
 16/27 anonim ***** válasza:
*kiprovokálni
2013. aug. 12. 15:30
 17/27 A kérdező kommentje:

Természetesen sokkal erősebb gondolatokra lettem volna kíváncsi e témát illetően. A MEGOLDÁST PERSZE NEM DE ÉRDEKFESZÍTŐ GONDOLATOKAT TÁN IGEN.

Persze ehhez is egy bizonyos szint kell ami itt látom megmaradt az unatkozó hülyegyerekek szintjén illetve az alatt.

Hajrá srácok masztizzatok bármire itt :)hisz ha már uncsimuncsiztok...

2013. aug. 12. 15:32
 18/27 anonim ***** válasza:
88%
Érdekes, hogy te vagy itt az egyetlen, aki köpköd, káromkodik, másokat szidalmaz. Kíváncsi lennék, hogy a többi homoszexuális hogyan vélekedik arról, hogy ilyen szépen lejáratod őket. Utána meg ha valaki szót emel érte, lehet homofóbozni. Szánalom.
2013. aug. 12. 16:20
 19/27 A kérdező kommentje:

Milyen köpködés? A lejáratás meg kb olyan értelmezést bír Nálad, mint pl. Te le tudnád járatni a heteroszexuálisokat a viselkedéseddel? Gondolom az a saját viselkedéskúltúrád s nem vonatkzik mindenkiére csak mert heteroszexuális. De már hol is vagyunk az alaptémától? Sehol és egyben jó távol.

De már látom az értelem az nem sok. Gondoom jön majd a frappánsan megfogalmazott válaszhalmaz.

Hajrá :)

2013. aug. 12. 16:27
 20/27 moonlightsentinel ***** válasza:
100%

1. Meleg vagyok.

2. Tényleg érdekes egy ember vagy, kérdező :D

3. Ha most házasodni akarsz, három dolgot tehetsz: A) külföldre költözöl, B) külföldre mész megázasodni, majd hazajössz, persze azt itthon nem ismerik el, de legalább megvot a szertartás, C) feladod a terved, és nem házasodsz.

4. Ha annyira aggasztó, és ez zavar téged, akkor menjél aktivistának egy melegjogi szervezethez, tegyél valamit az ügyért, ne pedig otthon ülj a fotelben, aggódj, és oltsd a netezőket.

(5. Magánvélemény: nem, engem egyáltalán nem aggaszt a dolog, már a heterók közül is egy csomóan nem házasodnak, aki meg házasodik, az meg elválik, a házasság intézménye egy röhej lett úgy, ahogy van, köszönöm szépen, én ebből nem kérek.

6. Vársz 5-10 évet, és itt is engedélyezve lesz.)

2013. aug. 13. 10:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!